Raya Wei! Hiks!
Monday, September 20, 2010

Ok, I know, I know.. Nak letak gambar raya mcm dah basi...It's 11th days of raya kan..dah almost nak masuk 2 weeks dah..But, this is my diary! I need to paste some piccas even dah terlambat pun. Buat tontonan Qaira n adik-adiknya (adiikk????..hahaha) bila besar nanti. 


Di pagi raya.. Hahaha.. it was my turn! So, kitorang beraya di Bangi.. Mmm, sedihnya sebab ada berapa kerat jer.. my sis and some of my cousin beraya dengan in laws dorang...

My little family with my lil bro, Rizuan, Ayah, hubby and me of course! Not to forget my lil Qaira!! Tengok muka dia.. tensionnnn! Hahahaha...

And my tiny family!


Petang raya semua telah bertukar!!!!!! And petang raya barulah my sis and her hubby dtg... but sorryla yer..time tue, our uniform semua dah bertukar! Tak larat dah nak beraya!

Ayah nie raya dengan kitorang, asal tema baju sama dengan dorang nieh? Tak aciii!!!!! Oh, sister...alhamdulillah with your new look... i hope, i'm going to transform (bukan transformers yer) my self 1 hari nnt..insyaallah..

On 2nd raya... we went to Atim's house a.k.a my sis punya in laws...



And on the third day, dussyummm to Melaka! Nie raya versi kampung.. Mak aiii...lagilah letih.. start pagi ambush rumah sedara mara sampai malam baru balik.... Adehhh... letih giler! But it's fun!

My MIL n my in laws plak!

Oh, ini versi tangkap gambar sekeluarga.. versi beraya rumah orang tak larat nak amik gambar. But raya tahun nie, mmg penat sangat sebab Qaira dah besar and banyak ragam dia nak layan kerenah yg mcm-mcm... penat tak payah cerita.. but seronok!

Lain entry paste gambar lain plak! Hiks!


Bye!

p/s - Saya still sibuk. Semalam dah ada job.. this week pun ada job. Time org pegi open house, I layan org nak kawen..haisshhh.. rezeki..alhamdulillah.. ;)


6 comments:

p!nkerton said...

cantek rambut qaira lebat & pakai hairband tu :) next year i plan nak pakai pink pulak, tgk hubby i brani tak pakai pink mcm hubby u tu hihihi :D

nieda said...

musim raya mmg ramai buat kenduri kawin..takpe ada byk job byk la mashuk..hehe..

cantik gambar raya..your sis lebih kurang je muka mcm u.

Wina Momma Kira said...

selamat hari raya amie!
ur family pic is so sweet :-)

kisses to Qaira yg makin cute..

m@Ri@ said...

slmt hr ry kak amie..

Mummy Zara Sofea said...

cute bju raya qaira...

rania said...

geram je tgk qaira pki headband tue...klau rania jgn lar ltk apa2 kt ats kepala dia,cpt je tngn dia tarik..geram btl...nyway,selamat hari raya amie ;)