3rd Batch on Aviraya by Jovian
Monday, August 6, 2012

Hi all

Yes, this time memang malas dah nak terpacak depan FL sebabnya crowd on 2nd batch pun dah macam apa..apa lagi nak bersesak memang tak la kan.. jatuh standard i dik non.. haha.. so, I just terpacak depan Zalora tu pun kebetulan Aviraya nak keluar kat Zalora. And buka-buka dah ada, terus click my Jahzara tanpa berfikir panjang. 1 time click terus dapat. My luck sebab I tengok org lain berkali-kali refresh tapi tak dapat jugak... huhu..nasib baik!

And, tadaaaaa............................




Zalora seperti tahu je kalau salah bagi size memang nak kenalah kan... and now, I'm a happy mommy.. boleh beraya dengan senang hati!

Batch 4 would be a boxing that at Shangri-La. Me? No lah! Malas nak bersesak. Like, seriously!

Till now,
xoxo

4 comments:

ayue said...

i order via zalora jugak yg 3rd batch ni.tp samapai skrg still xdapat parcel tu lg..
u punye bile sampai ye?
from 30hb juali till now still waiitng...ggrrrr...

~Serenity~ said...

high 5, set..baju kita yg batch 3 ni sama lah..haha..i maybe pergi on 16th coz hubby willing to send me.lepas subuh katanya..lol

whatevergirl said...

Updatela gmbr letak picca pakai jovian dear

whatevergirl said...

Updatela gmbr letak picca pakai jovian dear