Qaira's 3rd birthday party - Decor decor decor
Tuesday, August 28, 2012


 Hi all,

Yes i know.. Org lain upload gambar raya..i upload gambar party Qaira. Better upload than never. Sweet memories for Qaira.

I've prepared everything by my own. Semua ya.. semua sekali. I'm the one yg pilih theme, color theme, the outfit, personalised everything sendiri... design by my own.. semua ok.. apa yg u all tengok, semua i buat sendiri and of course with help of husband and my sis and bro in law. So, seperti 1st party Qaira and her aqiqah, I mintak sgt those yang nak cilok idea and ambil all the design and tiru, I tak kisah... but plz plz credit to me ya at least ;) Penat yours truly pikir idea itu ini then sesenang org lain ambil copy and paste kat birthday anak sendiri and yang paling menyayat hati YG BUAT BISNES pakai design I.. huhu.. boleh je nak tunjuk. Tapi takpe. Pendam dlm hati. Hihi..

So, enough talking..gambar semua ni only the decor. Later i buat entry for her party. But, no pic on welcome board la! Rugi! So here we go...


 Photobooth signage.. again no photo on photobooth props! Rugi jugak.. haha



 Photobooth backdrop using colorful paper wheel. Credit to my sis


 Preparing the kids table! I only have 40 mins to setup everything. Nanti citer about this!


 Besides ribbon, I decided to use kain polkadot utk ceriakan kerusi for kids ni. Something different ;)


 Kids table decor


With handmade and custom centerpieces


 Credit again to my sis. Dia yang siapkan all those centerpieces. Lukis sendiri owl and number 3. Terlebih rajin... Tq dik.. nanti ko peralatkan la aku utk birthday Anya plak ok!


 Setup decor


 Another centerpieces





 Cute kan? I wrap the mini air kotak to have the mood to personalised everything..haha.. (mesti nak tiru kan? kan? hahahaha)


 This party hat by Jaja fr howaboutparty. Tq Jaja sebab sponsor this party hat! Yg ni bukan I buat ok! haha..


 Signage for dessert buffet


 Birthday banner half done sebab tak sempat. So mcm ni la jadinya. Was thinking to put a huge ribbon kiri kanan tu tapi tak sempat! Blame the Jkids! Hihi


 A cute ruffles birthday cake by born2bake. Idea by me and Shafinaz make it dream comes true. I love the ruffles idea so much. Berkat dok google design kek. I end up buat kek yang bukan 'owl' sangat. Boring klu themed Elmo kek Elmo. Theme Angry bird kek muka Angry bird.. haha.. so i love this so much! And the birthday cake banner done by me ;)


 Personalised chocolate bar


 Personalised sparkling juice ;)


 And personalised oreo chocolate! And of course the design fr us lah!


Mama buat giant cookies ni sendiri ok Qaira.. siap import pink M&M's from US. haha


 Personalised mini bottles ;)


 Another things yg I suka. I give the design and born2bake membuatnya dengan jaya! Recommended!


 Drooling and yummy pavlova fr born2bake


 Personalised chocolate chunky


 An owl cakepops! Again I love born2bake sebab apa yg I nak dia buat dengan jayanya!


 
 Qaira;s mini dessert buffet. Simple and not too much decor.



 Food table ;)


 Other decor


 A love note for Qaira ;)

Okla, later sambung ya! Till now

xoxo

Design, printing and idea by Merisik Gallery






7 comments:

Ajan said...

WAWWW!! KRETIF YERR! SUPERLIKE ~~!!

ARIBA said...

cantik gilos!

mommynadia said...

sgt cantek!!

BoutiqueRania - Play&Learn said...

untung qaira mama dia kreatif & pndai deco2

buat buat bodoh said...

salam perkenalan..
i enjoyed myself while reading your blog. you are a baker? nice..hope to get a taste of your food. pls do follow me as im juz starting my new blog and i have to admit i'm lack of follower.

ibu chiqamie said...

sweeet sgt...neway cmne wat personalized choc bar tu.? u buat utk jual jgk x.?

ibu chiqamie said...

sweeet sgt...neway cmne wat personalized choc bar tu.? u buat utk jual jgk x.?