I've been tagged by Cutefrog78
Sunday, November 9, 2008

Eeeee..tagged lagi tau... tagged nie umpama memaksa org jawab kan..benciiikkk aku... agagaga... Mari, aku nak jawab....

Starting time : 11.20am

Nama : Amie jek sudahla..
Sisters : 2 jek termasuk aku
Brother : The youngest one.. he's 14
Shoe size : 8
Heights : 163cm (nasib ko tak tanya beratkan)

Where do u live : Kepong
Have you ever been on a plane : Yer laaaaaaaaa
Swam in the ocean : Mmmm...pernah
Fallen asleep at school : Hari2
Broken someone’s heart : Selalu wei...
Fell off your chair : Ntahla.. tak ingat
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Masa zaman cintan2 la.. umah dekat pun nak gayut 3-4 jam...

Saved e-mails : mmmmmm
What is your room like : All the furniture is in White!
What’s right beside you: Malaikat
What is the last thing you ate : Scrambled egg + roti hasil sentuhan suamiku
Chicken pox : Ha..pernah!
Sore throat : Selalu
Stitches : Takde

Broken nose : Tak pernah
Do you Believe in love at first sight : First sight jek nak buat apa... harus dr pelbagai sight
Like picnics : Bencik tau! Kena bawak makanan sume pelbagai.. makan kat restoran kan best
he last person you danced with : Dengan laki aku kat dlm bilik... boleh? agagaga
Last made you smile : Ntahlah..aku dah lupa...

You last yelled at : My bro!
Today did you…to someone you like : Aku tak suka ek soalan yg tak cukup sifat!
Kissed anyone : Oh! Ramai...
Get sick : Bila sakit la..
Talk to an ex : Aku tak tahula tahun bila...
Miss someone : My late mom!

Who do you really hate: Those who dengki nak mampos... dan suka tiru apa yg aku buat.. cthnya; smpai sekarang, adalah beberapa makhluk yg bila aku beli baju nie, dia beli.. bila aku beli nie, dia pun beli... menyibuk je kan? siot la..
Do you like your hand-writing : Of course! Chantek tau!
Are your toe nails painted : Menyusahkan

Whose bed other than yours would you rather sleep in : mmm, kalau aku tgk bersih tanra ada rasa, bau dan warna, harus aku zzzzzzzzzzzzzzz....
What color shirt are you wearing now : Grey
Are you a friendly person : Tgk org, tgk mood
Do you have any pets : Nope
Do you sleep with the TV on : Tak pernah..jgn bazirkan elektrik ek..

What are you doing right now : Thinking
Can you handle the truth : Boleh
Are you closer to your mother or father : Yup
Do you eat healthy : Sometimes... bila dah kena bebel dgn husband
Do you still have pictures of you & your ex : Aku dah buang tau... nnt husband jeles~

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : Tak pegi kat sesape..dok diam jek
Are you loud or quiet most of the time : loud.......loud....n loud...
Are you confident : Mmmm.. depends on situation

5 things I was doing 10 years ago:
Bercintan-cintun
Study
Jenjalan tanpa sebarang masalah
Shopping
???? Mcm2 la...

5 things I would do if i were a billionaire:
Expand biz aku
Invest
Shopping
Traveling
Cars

5 of my bad habits:
Cakap kasar
Suka merajuk
Pemalas
Pandang rendah kat org
Gossiping

5 places I’ve lived/living
Umah ayah/mama
Umah PIL
Hostel kat matrix UIA, PJ
Hostel kat UIA, Gombak
Umah sewa kat Melaka during MMU time..

5 things I feel grateful
I'm still alive
So far, apa aku nak, boleh dapat
I still have my dad
I have my husband yg always care about me
Frens & Families

5 people I would like to tag
The first five to give comment at this entry

9 comments:

sabrina.h said...

me the fisrt person yg comment..so kena tagged lar nie kan kan kan hehehe aku mmg suke jwb2 survey camnie ;) ahahahhaa

amy said...

aku pun nak la memandangkan aku tak de benda nak isu this week agagagga....aku mmg tak malu!

dialicious said...

tanakla komen..nanti kene jwb!hahaha

*SiRibenMerah said...

hehehe.. rajen benar menjawab TAG.. mana pic BALI?? cepat le update.. nk tgk neh =P~

13may said...

errr....errrr....

nak komen ker tanak komen...

The Mrs-Bride said...

okeh.. i'll wait for ur secret story then!

[ Hanie ] said...

hahaha dh boleh komen. Dah cukup 5! Akhirnya :D

katak_78 said...

bagus2...jawab la reramai...bukan apa..bila jawab tag,org akan lebih kenal siapa missamie!!!huhuhuhu

jetsetter said...

aimi.
upload lg gambar bali!! suka tgk..lovely couple :-)