Now, let's go for holiday!
Thursday, October 21, 2010

Yeay! At last setelah berapa banyak kali tertangguh dan semua trip holiday tak menjadi gara-gara Qaira takde passport, at last  terlaksana jua si Qaira Jasmine punya passport siap!


Gambar ni dah 3 kali snap. 1st snap, dia gi nganga mulut..2nd snap, nak pegang kamera photographer tue, 3rd snap dapat pegang toys, jadi camni plak! Hidung lesek, mata besar, bibir tebal! Agagagagaga!


Hiks! Mood, happy! Pasni, bolehlah ke mana jua..agagaga.. trip tertangguh boleh cepat dilaksanakan! I buat dekat Wangsa Maju jer..tak sampai sejam dah siap.

Untuk kanak-kanak bawah 12 tahun hanya RM150 untuk 5 tahun valid. Those yang nak buat for kids kan, hanya perlu bawak gambar 2 keping, surat beranak, salinan surat beranak, and IC parents..between one la.. That's all...!

Till now,
xoxo

7 comments:

CIK NANA said...

Babe, betul ke wangsa maju tak rmi org?
Or u gi weekdays?
I ngan hubby nak buat passport nie?
Tp dah takde cuti, so kena gi sabtu!
Plg dekat shah alam. Tp hr tue i smpi 7.40 am, ya allah barisan macam ular kena pukul! :(

sabrina.h said...

garang nye muke qaira...tp still comel lote ;)

Mrs. Amie said...

Nana, ha betul.. tak ramai.. i pegi semalam.. sabtu tak sure la plak ramai ke tak.. tapi situ tak ramai org.. lengang jer...cepat plak tue.. tak sampai setengah jam dh siap passport Qaira...

Sab, tq! hiks!

nieda said...

bestnya, nk holiday kt oversea...dh jadi mama nie, excite nk bawa anak p jln2 kan

Mummy Zara Sofea said...

bestnye qaira nkg holiday....hppy holiday!!!

Fadeadsy said...

haha, my baby ade her own passport masa umur 3 bulan lg. mmg klaka tgk gamba passport dia. i actually mmg nak buat entri tunjuk gamba passport baby i tp tak terbuat until now. mesti kena share jugak ni. bukan semua baby ade passport kan.

LizOthman said...

Ouw.. Qaira gi oversea amik gambor pki LizOthman tuhh... kikiki.. I'm honored. Thanks Amie.