Besides Spanx, I'm in love with....
Wednesday, November 23, 2011


Yes, you read it! Fit Flop... Ok, fine... items tak sampai lagi... tapi hati dah berbunga-bunga tak sabar nak tunggu my Fit Flop. I pernah dengar org ckp very comfortable selain design yang cantik-cantik tue.. But tak pernah try pun. Yerla, mana boleh kata NO when u see these!










It comes in many design.. I prefer their sandals la sebab semuanya nampak drooling...huhuhu.. Ada Pietra, Electra, Rock Chic, Walkstar, Floretta, Rokkit, Frou and macam-macam lagilah. And what is so special pasal Fit Flop ni?

In 2007 Newsweek called FITFLOP the ‘must-have item of the summer’ 
Independent Newspaper (UK) hailed FITFLOP sandals as ‘miraculous
Dan.. FITFLOP became the only footwear to be featured on Oprah’s ‘Favorite Summer Things ‘ list (July 2008)!

Ok fine...dah lama dah wujud since 2007... skrg baru nak sibuk-sibuk kat sini.  hehhe..

As usual, celebrities who wear Fit Flop..




I purchased this harus tunggu lagi 3 weeks. Seperti biasa shipping and handling from US adalah lambat.. tapi kat sini pun dah ada dah.. Bezanya adalah harga sahaja.. hehehe.. And which one is mine?



Tadaaaaa.............

I'm in love with Frou Collection!

3 comments:

Fabulous Me said...

Sedih ke tak try kat 1utama kaki ku tdak ngam dgn size.. Huhuhuhu makin bsr size, mkn pjg.. My prob kakinye lebor.. Sadis!

Salam kenal :)

AmyMizzunderstood said...

Kene ke tempek pic artist..?sebab sekarang aku rasa nak beli jugak wakKkakaa..camnerrr???

Ainul said...

best mmg best.ainul pun ada 1.nk beli lagi.kak amy beli kt mana? malaysia mahal la.huhuhhuu