1st Month Anniversary
Monday, August 4, 2008



Heheh..gedix tak title di atas tersebut... Actually today, 4th August 2008, genaplah sebulan aku bergelar isteri..ceh ceh.. Ok, mari kita kenang apa yg telah terjadi dlm tempoh sebulan nie ;



  • Dlm masa sebulan nie, hanya 5 kali je aku sempat masak utk En.Shahril... 4 kali utk mkn malam & sekali utk breakfast... sorry dear... bekerja adalah punca utama xdpt masak.. Harap Maklum... and I'm happy he's very understanding...

  • We've already hang out together and keluar jalan2 sebanyak 3 kali... as usual, tetap gi tmpat2 ketika dating dahulu... Sometimes, it;'s funny bila teringat kisah lama2.. bcoz, we've been married, tapi tetap pegi tempat yg sama...

  • Takde 1 kali pun En.Shahril anta aku gi keja... nampak sgt malas..heheh..

  • Semasa bergelar isteri, aku dah 'paw' En.Shahril brg2 seperti berikut :

a) TV LCD 32"


b) Duit belanja setiap minggu.. ~weeee...bestnya xpyh kuar duit sendiri~


c) Rice cooker


d) Brg2 dan harta benda yg dibeli semasa di Bali.. Mahu bankrap En.Shahril... (sape soh banyak duit..hahaha)


e) Sebuah drawer yang di 'paw' ketika di Ikea tempoh hari..


Cukuplah setakat ini... kalau En.Shahril bankrap, sape yg susah... Aku jualah yg akan susah... Anyway, selain perkara2 mengarut di atas, apa yang pasti, I'm very haapppyyyy to be your wife la En. Shahril.. Thanks for everything that you've done!

8 comments:

hanie said...

yuhuuu syok nyer kawen!! bermulalah segala perkongsian hidup susah ataupun senang. Part yg paling best...kongsi duit husband eh? :D Takpe2...plan baik2..kang jgn sampai mkn maggie ari2 tau :D

Ms. Amie said...

Mmg la syok eh jd wifey... ye, ye..sila jangan kebas duit suami..nnt pokai kita yg susah... heheh..

amy said...

ni lebey...sian abg aril..ko adalah isteri yg kejam!

Ms. Amie said...

hey cik Amy... aku hanya kata.."Eh yang..cantikkan benda tue..".
Pastu dia jawab, "nak ke?"

Ha, mestilah nak kan...dah org offer..hahahah....

The Bride-to-be said...

hehehe.. ehh! bila gi bali ngan en hubby? honeymoon'ing ek? hehehe.. :P

Ms. Amie said...

Cik Anita the bride-to-be, sejurus sehari selepas majlis kahwin, kita terus menuju ke Bali berbulan madu..ekekeke...

The Bride-to-be said...

Puan Amie...... kita sama!!! i mean, insyaAllah laa.. tapi me selang satu hari from majlis dua² side, then terus zoommmmm ke Bali berbulan madu! hahahaha.. hopefully kesampaian lerr.. *wink*

Mrs. Amie said...

Cik Anita merangkap Puan Anita soon, majlis kita Jumaat n Sabtu..tu yg terus xsabar2 gi Bali tue,..heheh...Insyaallah.. pray that everythings will ok time wedding u nnt ya...arhhh..pasti meletops...pastu jgn lupa tempek gambar kawin kat blog...heheh..