Semalam yang menyakitkan hati!
Sunday, August 24, 2008

Kan saye baru sebulan lebih sket je kawin...tapi semalam...

sakit hati...

Sakit hati dgn suami saye...

Rasa mcm nak tampar2...benci....!! haiiissshhh...saye merajuk...

Pastu, dia pujuk....

Ok, dlm marriage life, mestila ada asam garam rumahtangga kan?

Baru saye ceria... saye sayang suami saye...

Sekian, terima kasih.

11 comments:

jetsetter said...

urmm..it's normal yangg u akan rasa mcm tu.BUT slowly akan OK.Now, moment both of u baru nk start marriage life.Plus,we,suka attention ,kan?gaduh2 then baik..ooh lovely!heheh anyway, marriage life is amazing ,kan :)

Mrs. Amie said...

Me to jetsetter : Uwaaa...mmg la..My hubby said, (ketika sedang pujuk), 'now is the time for us to learn the life of husband n wife'.

So, I guess his right..thanks 4 ur advice dear!

Anonymous said...

the first thing yg slalu pesan to anyone yg baru kawin ni, tak lain tak bukan kena byk bsabar n blajar mengenali lagi..

faced the same thing masa baru2 a year ago,yela baru nk start enjin,skrg alhamdu lillah after a year dh pun dpt first kid, baby girl abt 2 months ago.. genap setahun dpt member baru.. so kena teruskn usaha,bsabar bsabar dan bsabar...

moga diberi kemudahan..kena byk bdoa juga diberi kekuatan diri dan pasangan juga keluarga.. inshaAllah bahagia :)

m@Ri@ said...

hye..so skrg da ok ke ngn ur hubby?biasala majuk2 tu kan..tp since i kire still ok..ur hubby nak pujuk u kan..so just enjoy with the moment..

hanie said...

halolo sabar eyh. Biasela..merajuk2 syg. kalau encik hubbu pujuk..kire okla kan. yg tak kawen pon asik gado...inikan suami isteri yg tinggal sebumbung kan :D (pandai je la aku berkata2) heee

Mrs. Amie said...

Me to anonymous : Alhamdulillah... smoga saye pun mcm Pn.Anonymous jua.. sbb once dah jadi isteri, xboleh nak marah2 sgt mcm gf-bf, fiance-fiancee...harus mcm husband-wife jua..haiishhh..

Me to m@ri@ : Yelah Cik Maria..gaduhnya sekejap saje.. pastu sudah berbaik semula, rasa mcm menyesal jek nk sakit2 hati..not worth!

Thanks to all.. Nasib ada anda semua!

Mrs. Amie said...

Me to hanie,

Hah..nantikanlah saat berumah tangga! kah kah kah...I malu la..

13may said...

:)
:)
:)

moga berbahagia selalu :)

Mrs. Amie said...

me to 13may : tq

iLa @ LaLa said...

biasa la asam garam rumahtangga.. saya pown slalu gaduh2 manjer gitu ngan hubby...

Mrs. Amie said...

me to ila@lala : heheh..hope things sume ok...