Qaira's new ride and new home
Tuesday, November 2, 2010

Last Saturday, pagi-pagi lagi dah get ready nak pegi MyDear Warehouse Sale tue. Hajat dihati nak beli battery bike for Qaira... giler murah ok! I dah terjerit-jerit kat my husband..last dia tak layan pun sebab dia cakap Qaira tak pandai lagi nak main.. huk huk..

But, alang-alang dah pegi, haruslah membeli juga... And we bought a play tent with ball and tricycle for Qaira!


Play tent with balls RM59 jer!!!!


Qaira mmg excited sangat! Dia siap terjun mcm ala-ala Kiz Sport yg dia selalu pegi tue.. hihihi


And her Vespa tricycle.. Serius i like the design very much.. Lain-lain tricycle pening jer design dia..



This is simple and vespa type..! I like it very much! Price is RM114 jer! Serius murahnya!



Aha, and not to forget... untuk my sister yg time tu tgh sakit contraction kat hospital;




tadaaaa!
Nie pun sama murah! RM140 jer! As a gift for Anya! Gambar takde sebab tak sempat nak amik dah bagi pd Anya...



And a stroller for our relatives! Ni pun murah! RM140 gak! Hishhh!


And here, Qaira as a big sister dah skrg!

Nyum Nyum macaron!


Till now,
xoxo

8 comments:

Elin said...

wah..best la..my dear warehouse kembali..aritu pun i beli tricycle kat my dotter at warehouse tu..murah2 kan.

bestnyer tgk Qaira dlm tent tu.. :)

Mummy Zara Sofea said...

best kan amie g mydear nie..i pgi 1st day aritu...stroller yg kt pic tu rm80je...tp display nye lah...nkbli, tp dok pikir, mnelah nkletak stroller byk2 kt umah...

play tent tue pun cute..

nieda said...

bestnyer warehouse my dear..i x sabar nk pergi petang ni

Mrs. Amie said...

Elin, yes murah... but mcm stroller, tricycle yg i beli nie..tak tahulah quality dia in future..sbb tak pernah pakai brg dia lagi..huhu

Mummy Zara, yg kat depan2 tue sume brg as is..tu mcm tak best sgt

Nieda, silalah pegi cepat!

NURUL said...
This comment has been removed by the author.
ARIBA said...

cantiknya tent qaira..memang murah2 kalau g warehouse mydear..tapi this time i takde masa nak pegi..ayra pun ada tent baru..but i beli kat toys r us jek..ada ball jugak, tapi almost hundred..haish...kalau tak beli dulu kat situ, sure boleh beli kat warehouse mydear..

~aSFaLiZa~ said...

gila murah play tent tu. now tgh out station kat jb mcm mana nak g beli. sobsobsob

Anita, Mummy Adzryl said...

babe! tricycle tu la yg i dok tunjuk kt fadzril gak. berkenan! sbb yg lain2 ada cartoon2. i x suka. i suka simple jer. masa aril pickup items hari tu i nmpk u olls beli yg tu! bestnya!!!

tp guess wut? satu hape pun kitorg x beli hari tu. hahaha. ntah pape kan!

tunggu next mydear sale plak laa. :D