Dulu berangan Stokke.. Now, ....
Monday, December 27, 2010

Ok fine.. the 2nd in the family will pops out insyaallah in 7 months from now. So, mak dia berangan sakanlah. And this is the best things to do during pregnancy! Betulkan? Memikirkan gadjet apakah yang best lagi even tak payah ada pun tak pe kot.. Maka, yang tak dapat di elakkan adalah ini :


Dulu, berangan Stokke. Sampai kesudah pun tak dapatlah kan kalau asyik nak dibandingkan dengan harga motor kapcai! hahaha


And now, Oh! My Tandem! Hish! I like!







Tolonglah husband! plz say 'yes' for this!


Image : google

10 comments:

ARIBA said...

amie..cam best jek..I pun tengah pikir2 nak beli stroller camne untuk second baby..Tapi besar tak bile lipat this kindda stroller??

Ms SZ said...

seronok hunting barang baby! Sya sendiri tak henti-henti surfing barang untuk baby. tapi bimbang gak barang yang dibeli jadi white elephant in da closet! btw, nice blog. follow bcoz like to read ur entry!

Mrs Zamzuri said...

paw jek si aril tuh.. especially lepas 10 jan ni. hahaha elaun director dpt tuh! hahahahaahah... dont tell aril i bocorkan rahsia nih.

peah @ peps said...

tandem yg sangat smart..color pun vibrant...harga dia dlm 2k ada?

Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara

Mrs. Amie said...

Ariba, kalau nk beli single stroller lagi, haruslah keta i tak muat..peg perego qaira jer dah monopoli keta..yg nie okla.. bila lipat pun kira save space lagi..

Ms SZ : If tak guna, jual balik.. that the things that i always do... hihihihi

Mrs Zamzuri : Lepas 10Jan ni nak paw lain babe.. hahaha.. sudah ada list.. mmm, rindunya kat u.. lama tak dgr citer ;)

Peah : smart.. almost 4k..

[ Hanie ] said...

ouhh, cantikkk1 tu the same one ke yg boleh berubah2 bentuk amie?

Mummy Zara Sofea said...

huhu..smart kan..tp kete i kecik, xmuat....

tula, 2nd bb nie, i pn cmtu, mcm2 pikir nkbli, sume nkbli,

Wina Momma Kira said...

wow sangat stylo ok nanti mama qaira bawa anak² jalan² :-)

Nrfadlh said...

cool gile.

Nuroll said...

kalau pil & ted? its a tandem jugak kan? :)!