Korek Hidung Itu Kepuasan!
Tuesday, January 4, 2011

Eh, jangan ckp u all tak korek hidung ek... Semua orang pun akan korek hidung. Cumanya adab semasa mengorek yang akan menentukan kesopanan semasa mengorek hidung.

Contohlah kan, ada orang tu kalau korek hidung..wahhh..semangat dia korek sampai juling-juling anak mata.. punyalah kusyuk kan.. pastu dah dapat, gentel-gentel jadi bebola then jentik! Waaaaa... it happens in front of me eyhhh! Sebab tu i tulis entry ni today!

Contohnya cengginilah kan... Mmm, biadap!

Eee.. ok..kalau geli sila jangan teruskan pembacaan!

Back to the story... nape eyh susah sangat kalau nak korek hidung kan, pakailah tisu ker apa ker? Or if tak nak pakai tisu, buatlah dalam bilik air ke kan.. so that after kerja selesai boleh terus cuci tangan.. nie tak.. dahlah korek in front of public, pastu lap kat seluar... hahahaha... funny eyh!

Benci tau.. tetiba I asyik terulang tayang dalam kepala otak nie gelagat orang yg korek hidung tadi.. agagaga... harus tak boleh blah!

Mmm, tapikan kalau comel mcm Suri nie korek hidung.. sape pun tak kisah kan? 


In conclusion, pasni kalau nak korek hidung tue pandang-pandang ok.. jangan main korek je sesuka hati.. Tapi I memang tak nafikan bahawa korek hidung itu kepuasan! And semua orang melakukannya tak kiralah betapa cantiknya dan kayanya orang-orang itu... termasukla penulis sendiri.. agagagaga..

Till now,
Dadada!

4 comments:

CuppyCakeMommy said...

geli gila la orang tu..mesti kaum ca ya nun alip kan..diorang mmg pengotor sket

Wina Momma Kira said...

kahkahkah kelakar ok entry ni babe..eeei geli betul la tgk org macam tue

I sgt sensitif bab hygiene nie..x pernahlah nak korek hidung dgn jari, unless when im in the showerlah kan? :-)

and in front of public? never!

My Precious Life said...

eii..bodoh tau..nak baca entry ko pun aku nak tgelak..hahaha

LiAnA said...

u citer pun dh kembang tekak...kekee