18 months itu bersamaan dengan 1 tahun dan 6 bulan
Thursday, January 6, 2011

Happy 18 months young Qaira Jasmine!


Today she hit 18 months.. macam biasalah ayat-ayat klise, "Kejap jer masa berlalu..". Tapi memang betul pun... how time flies..

Sekrang nie, banyak jer idea-idea notty dia...hiks!

Well, tak nak update apa yg dia pandai.. sebab sume dia tahu buat...dia boleh dengar arahan, bila kita mintak tolong pun dia dah paham.. gigi pun dah 16 batang dan sgt suka berus gigi! Pandai nyanyi (sampai mimpi-mimpi nyanyi lagi Barney), pandai berlakon nangis, pandai panjat (kalau lari kat Kidz Sport main panjat-panjat tue mmg Abah dia pun lemah nak kejar..laju sangat..), suka pakai baju baru (OMG, she knows baju baru tu apa), bila keluar tahu kena pakai kasut.. and mcm-mcm la.. So far I think dia  faham apa orang cakap.. 

Mmmm, tak lama lagi nak ada adik.. till now, I tengah pikir.. nak bahasakan dia apa eyh...? Hiks!

5 comments:

~aSFaLiZa~ said...

panggil kak long la

tentang dhila... said...

qaira dah jadi kakak qaira..comel

CuppyCakeMommy said...

kakak qaira lahh..sama cam mia juga 16 batang gigi sudah..

[ Hanie ] said...

heheh...mcm2 die dh pandai yer :)
dah dekat nak jadi kakak, die pun tau kot :)

m@Ri@ said...

vote for kakak qaira yg comel..