Blog Makeover
Wednesday, April 13, 2011

Blog ni pink kan? Hishh... bosan jer rasa. I ingatkan nak buat makeover blog lagi sempena anak dah nak 2 nie.. Yerlah blog ni asal usul masa I kat u lagi.. sampailah cintan-cintun bla bla till anak pun nak masuk 2 org dah.. Yang pasti lagi malas nak pink dah..

Babe, I nak mintak tolong u all. Please suggest color apa yg u all suka nak tengok. Color pink ni I rasa time anak dara boleh la kot.. I think kan after this I nak something simple and sweet.. tapi kalau I pilih pink lagi, harap maklum jela. Tapi serius nie nak color lain.. borink borink! 

Sila yer bagi suggestion.

3 comments:

sabrina.h said...

purple ;)

~~zaa~~ said...

tiffany blue, i guess? :D

LovelyMummyHani said...

Light turquoise... Mcm kaler banner Merisik Gallery you... Sweet....