Skip Hop
Thursday, April 28, 2011

Have u ever heard Skip Hop brand?

Me? Yes!!! i love Skip Hop brand. Sebabnya cantik, cute,. comel, praktikal and yang sama waktu dengannya. As usual, it's US brand.And all their items semua animals design yang sgt cute! Really!!!


 See? Little kids backpack! Gonna have this for Qaira. Tak boleh kata tak nak!



 Bedding selection. Sangatlah cosy and really nice!

 Kids plate! Hiks.. sgt adorable!




Some of their toys collection!


 Animals bibs!


 Their bookends!


Lunch bag!

See? Some of their items yang ada. Rasa cam nak gi online shopping lagi. Let's see how! Kalau ada belian, will post next entry! Hiks!



Till now,
xoxo

Image : Skip Hop website

4 comments:

cu734ngel said...

OMG...cantek!! i suka sgt2 okie...btw i dah beli the backpack owl and zebra, and also lunch bag mouse and penguin..eheheheheh and my kids da bw their own stuff sndiri bila pergi shopping...:) ehehehe btw mana nak beli the book ends and other stuffs tuh?yang beg tuh pon i juz beli kat on9 fb shops...ada i bagi link kat blog i...;) nanti kalau u jumpa the blanket range ke apa ke, do share with us, ur readers neh yer..:) btw i tgh nak combine order utk wall decals..nak join?more info kat blog i..:)

iedchan said...

comel2...i like2...leh kenal2 kan kat anak buah...

btw..i folo u k dear...:P

m@Ri@ said...

xpenah denga tp penah tgk gamba beg2 tu kat fb..cantik dan sy suka..;)

mzhany said...

amie, selamat hari ibu...