Best Captured!
Sunday, July 27, 2008


Dalam banyak2 gambar wedding aku, the best photo captured by Udey Ismail (Candid Syndrome) was this pic!


I feel gorgeous bergambar dlm keadaan rambut huru hara ini.... (ishh..perasan)


Xpe, i just like the natural way of doing the ~hair do~. Heheh.. The make up and hair do was done by Ayang Kamell...


Mmm... we've just finished doing our online photo selection... still didn't get the softcopy yet...will upload my wedding pics after dah dpt gambar yg telah di ~photoshop~ing kan... wokeh.. agar nampak diriku lebih meletops.. Agagaga...

2 comments:

hanie said...

yes...i agree! yg serabut2 mcm tu..bukan slalu kite dpt capture(bole je nak ambik gambor sendri actually):D bak kate org...tu la moment2 yg susah sgttt nak ambik. Kite ade satu gambor time tunang dulu...nampak gigi yg agak kurang lawo ni :D...my photographer on that day yg ambik :D Tak ter'up kan pon kat my blog...hehehe segan ar! :P

Ms. Amie said...

Hanie, sila upload gambar yg agak kurang lawo tue... hik hik.. it's true kan..sbb gambar cenggini, haruslah kita tak nak tunjuk kat org... tapi bila kenang2 balik, momment nie tak selalu terjadi.. kelakar pon ada...ceh ceh..