My Zang Toi
Thursday, January 8, 2009

One of my Zang Toi office wear could not fit me any longer... Ketat dekat tuuuttt...

Eeee... I wore for 2 times only! Nak gi alter kat Zang Toi.. (tu pun kalau boleh)

Siigghhh

Benccciikkk!

Or, buat garage sale mcm org lain slalu buat kan? Ciisss...

Skrg nie, pegi ofis, baju kurung, baju kurung, baju kurung... errghhh... bosan! Tu pun zip kain dah tak muat. Saya semakin membesar la! (bukan baby ker?)

Hik hik

6 comments:

Aku said...

it's time for u to shop new dresses. =) byk je dress yang cantik, yang boleh pakai time preggy and tak preggy!

The Mrs-Bride said...

hahaha! btul tu.. kalo pakai baju kurung or seluar mana2, haruslah takleh zip langsung.. kalo boleh pun, separuh jer.. sib baik laa baju labuh kan.. so org bukan tau kalo zip ke tak zip.. woops!!! hehehe.. anyhow, me dah beli 2 comfy maternity pants.. yg ala2 cotton gitu.. lembut & selesaaaa.. beli la.. senang pakai tu je gi office.. ala2 slack la tp lagi lembut. so bole pakai top apa2.. *ahem* tp sendat kt toottt n perut la for sure!

p.s. perut dh nmpk lom? err.. me ala2 dah nampak.. ke sbb buncit?? haha. tp obvious laa sampai x kasitau org pun, org terus tny.. "brape bulan?".. mak aii! x sangka cepat btol org nmpk.. :P :) i'm happy though..

p.s.s. bila nak jmp2 tunjuk album nih?? dah dpt album dah.. perut pun dah besar sket.. so amacam?? :D

Mrs. Amie said...

me to aku : yup... maternity wear hunting! ishhh..malas tul nak shopping.. nak diri pun tak larat!

me to the mrs-bride : hikhik... kita serupa.. org tak nampak kan klu takzip... tapi kain tue kdg2 jadi senget sebelah...hahaha..kelakar!

yes, i think nak pegi jugakla shopping... mesti nak cari pants n blouse yg comfort... tapi malas nak shopping time skrg nie..ergghh...

jom jom jom Anita... boleh tak u deal dengan june... mana Suryati ek? asal dia private kan blog dia skrg? cisss...or, do i need to announce perjumpaan ibu2 mengandung yg mesti bawak album kawin sendirik? agagaga...

i think ok la kan klu kita set time, settempat, and buat gatherng.. will ask shila if dia nak join...

m@Ri@ said...

kak amie...beli baju baru..dun worry i know u will always look nice even dah besar skit..n for baby..besar skit tu takpe..janji kak amie sihat..

[ Hanie ] said...

syoknyer dgr bakal2 ibu-ibu ni bercerita. Haihh...sabor hanie sabor :P

The Mrs-Bride said...

jom jom jom jom... jom tunjuk pewuttt! (ala2 jom heboh nye lagu) hahaha! boley jer.. nnt u wat laa announcement kt ur blog.. hihihi.. i okay aje! nnt try tny june.. u tny la shila n suriyati, i x rapat sgt.. okeh! :)

p.s. boley gak ajak miss photographer (cik Hanie) kan?? boley tolong snap gambo? ahaks! :P