Goodbye Wedges!
Friday, February 13, 2009

Hello peeps,

Well, i'm in 16 weeks of pregnancy this week and this coming Sunday, I will be in 17 weeks of pregnancy! Alhamdulillah, so far, everythings are back to normal... Meaning that, I've already move out from the transparent balloon that I mentioned before! Yeeehaaaa!

Mmm, since the baby inside here is growing n growing n growing.. Lama2 my belly pun jadi besar n besar n besar... and skrg dah rasa tak stable ok... So, I think after dah kena marah dengan doktor n nurse kat hospital tue... dan juga husband yg pok pek pok pek because I always wearing a high wedges pegi memana pun, so this is the right time to say, GOODBYE WEDGES!

Well, I guess inilah yg paling payah nak ditinggalkan... I feel weird klu pakai flat sandal... rasa mcm lagi gemok n gemok n pendek serta sgt pendek..agagaga...




Oh! Will always miss you... and will get back to u another 5-6 months from now...! Mmmm, welcome flat sandal! (Oucchhh....argghh!)

8 comments:

koklie's said...

I takut u xdpt nk pakai balik wedges u tu hehehe cos kbyakan kawan2 i yang bersalin ckp lepas bersalin saiz kasut da x sama, kaki akan besar sket walaupun da bersalin hehehehe

Mrs. Amie said...

me to Koklie : I ada banyak wedges.. hope, boleh kot... so far, kaki ni tak bengkak lagi.. but, if tak muat, change to another wedges la..hihihi..

m@Ri@ said...

kak amie..welcome to flat club..hehe..

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhhhhh...thats a christian louboutin wedges!!!!!!!!!!! u hv those??!!?? lucky u!!!!!!!! ;)
tkpe klo dh tk muat boley jual then beli baru ;)

The Mrs-Bride said...

dear, i pun suka giler pakai wedges.. tp i nih mmg clumsy type.. so ever since dpt tau i'm preggy jer.. hubby dh beriye soh pakai flats.. it felt weird! even dulu kalau time blaja, i pakai flat sure my fwen rasa pelik.. hahaha! dah la tinggi, pastu pakai heels lg.. ngengade kan? hihi.. tp now.. pakai flats jer laaa.. comfy sandal jer i pakai.. murah sajooo! so jgn sedey arr.. nnt pas dah deliver baby, pakai wedges balik okeh!! ;)

Mrs. Amie said...

me to maria : yerla tue... terpaksa!

me to lady verde : u're fashion sifu.. semua pun tahu! i like!

me to the mrs-bride : hahaha..nak buat cmna.. at the momment, kena la pakai flat... kalau tak rasa sakit kaki la... maybe badan dah berat..

ZH - Ena said...

tumpang iklan tuan rumah..

jamu mata lihat koleksi tudung ekin, kerongsang, wallet, korset pelangsing badan..

http://zh-niceladiesstuff.blogspot.com/

Aril said...

thanks to god..... finally