Clean Shopper
Monday, May 17, 2010

Does it look very clean to you? Hish, kalaulah can purchase and use this item while shopping, mommies no need to worry about GERMS! See! Tak payah risau ig baby boleh jatuh sakit pun!







Clean, no need to worry if toys tue nak jatuh ker apa ker, comfortable, stylish, and soooo best!


Wanna purchase this? Here

4 comments:

AIRA HANIZA said...

Wahh..best gak kan klu dpt benda tu..Btw babe, setakat ni mmg i tak penah letak zara dlm trolley...Kalau i nk gi carrefour or Tesco ke apa i tak pernah bawak Zara pun..I tinggalkan kat umah jer..kalau kuar gi mkn plak, b4 nk duduk kat highchair tu, i akn lap dulu bersih2 dgn dettol nye wipes...Dia suka gigit tray highchair tu..Risau sgt dgn germs n mcm penyakit yg ada skang ni..

Anita, Mummy Adzryl said...

wahh.. mmg bagus kalo benda ni ada kt sini.. hehe. kalau u dah beli, inform ekk.. ;)

Marsha~ said...

pergh.. kalau ade ni, kite le paling bergaya kat shopping mall tu.. hahjahaha

senioritasara said...

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sgt best..........