M&M English Chocolate Cookies *UPDATED*
Tuesday, August 10, 2010

Heylow darlink!

During Qaira's party hari tue, to those yg dapat rasa M&M's English Cookies that made by my sister in law hari tue, mesti tahu rasa cookies yg sedap tue kan? Hiks!

M&M's English Cookies, dalam jar tue masa party Qaira


Contoh cookies...

The good thing is, now, I'm taking order for this biscuits especially for Hari Raya yg bakal menjelma. Bukan tu jer, boleh juga order for birthday party, aqiqah or any events atau makan saja-saja. 

PRICE : RM25 for 45-50pcs for Raya pack
RM50 for 50pcs for party pack


Place your order now! Sedap sgt I tell you! Hiks...

Untuk raya pack, size dia sesuai mcm bite size la.. M&M's tu akan ada 2 biji kat atas.. and for party pack, besar sikit, and ada 3 biji M&M on the top of the cookies and sesuai kalau nak buat door gift jugak.. Cookies nie, besides on tops tue ada M&M, masa bancuhan tue pun kita letak da M&M chocolate and we melt it... Sedap ok!


Sample for doorgift. Label atas tue, I boleh customized kan based on your birthday party theme and boleh letak nama you all. 

Sape yg nak order, you can e-mail me miz.amie@yahoo.com. Last order for RAYA on 20th August 2010.

*Walaupun rupanya hitam berkilat, tetapi rasanya tetap menjadi pujaan hatiku...hahahhha


UPDATE : LAST ORDER FOR RAYA WOULD BE ON 10 OGOS 2010. SORRY DAH FULLY BOOKED.. SO MANY ORDERS!


 ATTENTION:
ORDER FOR RAYA CLOSEDDDDDDD!!!!!!!!!! TQ TQ!

4 comments:

Mawar misswateva said...

Kak amie,
this is a must have cookies for my family every raya..hehee=p
Tp aunty Mawar tolong buatkan..
Sumpah mmg sedap hingga menjilat jari..
So pe tgu lg u ols..order la.mmg sedap cookies ni.=)
tak sampai 3 hari raya confirm da licin balang kuih tu nt.h0h0.

Orkid said...

menariknyeeee mcm nak order :)

bibi said...

kak! sy bank in ni ari!

This is .... said...

nampak sangat sedap! lebih2 lagi bulan puasa ni.. heh..