Qaira's hair accessories
Tuesday, July 20, 2010

I'm not going to update about the birthday party ladies... I'm still waiting piccas from the official photog. Might get the album and the whole piccas tomorrow. Hopefully! Pastu I update ok...

Ok, let's talk about Qaira's hair accessories. I start pakaikan hairband kat Qaira during her 30days if I'm not mistaken. Ngeh ngeh ngeh... So excited to have a girl... langsung membeli hairband kat Qaira. Since then, I mula pakaikan hairband pd Qaira. Suka I tgk babies with hairband. Nampak cute..  So, once pegi jalan mana-mana, mesti I ada matching hairband for her... HIhihi..

I'm in love with hairband from lovelylace and Bribbons. Wah, tak boleh tahan kalau tengok mcm-mcm hairband kat kedai..semuanya cute sgt-sgt! But, I really love Bribbons so much. I suka bila request order dengan Mira (Bribbons's owner). She really knows what suit Qaira very well. And apa yg I suka jugak! And for me, tips on wearing the hairband for babies,"SILA JANGAN PAKAIKAN RIBBON TUE ON TOP OF THE HEAD". It looks weird! Hihihi... Senget kan sket and it will turn nice!

Besides hairbands, since rambut Qaira pun dah panjang sket skrg, now I pakaikan cutie sepit and getah rambut for her.. Tapi yg nie mmg susah sket la nak set kan rambut dia sbb skrg jgn haraplah dia nak duduk diam.

Some of Qaira's collection.. Ada banyak lagi but tak tahu letak kat mana.. Malas dah  cari dah...


And, the latest hairband from Bribbons for Qaira's party. I show some sample of design yg I suka pada Mira, and she did it! So nice!

Love this!

And, due to so many accessories, we received this from Qaira's Ucu during Qaira's birthday party.

Taaaddaaaaaaaaaaa.....  And it really helps Mama to organize Qaira's accessories!


Till now,
Bye!

6 comments:

~~zaa~~ said...

owhhh...sweetnye qaira ngan hairband die..banyak ok!! heheheh :p

NURUL said...

i dah agak hairbands qaira mesti dr bribbons. i pun borong beli kat mira. terlalu byk smpi kena perli dgn hubby i. tp iyelah kan amie baby girl kalu pakai hairbands ke skraf ke mmg comel :)

CuppyCakeMommy said...

i pun suka tgk qaira with the headband..mia ni kalau nak pakai,kena time dia tak perasan..kalau tak tak lama la dok atas kepala tu

c a b b i e n a said...

saya sgt suka yg latest hairband tu...
mmg sgt sgt comel !

Anita, Mummy Adzryl said...

i almost nak kasi that as a pressie for qaira tp rasa cam nak kasi something bigger sket. hihi. still nice, though. sukaaaaa tgk qaira with all her hair accessories! ;)

[ Hanie ] said...

mmg suke sgt tgk hairband2 ni.
ni dah tau insyaallah dpt baby girl mmg mate ni dah melilau duk tgk hirband2 ni hehe. kang ade yg ikut jejak u ni amie sebulan dah bg pakai :D