Lil Anya's Aqiqah
Wednesday, March 30, 2011

Last week ialah lil Anya's punya aqiqah. She's 4 months young now and sgt bambam..hiks! Event  start at 2pm. Theme color was green n pink...  Lil Anya sgt behave during that day... Macam tahu-tahu jer she is a bride of the day with her green cute dress!

 Lil Anya & mommy

 Marhaban group..

 Dais from MG.. a simple n sweet look.. takmo yg huru hara n pening2 kepala dan yang bermacam2 warna! hiks!

 New aqiqah n merenjis set from MG..huhuhu... promote promote...!

 Daddy Anya menjalankan tugas menghuru-harakan rambut Anya...


 As usual penyumbang kambing, Tok Ayah selaku tokey kambing n palm tree..agaga..  Pasni adik Qaira, sila jangan lupa sponsor yer Atok!


 Mak Long pun tidak ketinggalan mencantikkan rambut Anya...


 Pak Long pun nak sibuk jugak Anya!

 Not to forget Aunty Nanny (kakak arwah my mom)... 


 Bride of the day yang dah kepenatan!

 "Habis rambutku...sabar jelah.." said Anya

 With blogger frens yg hadir.. Anita and Azie

 Part of the family..half jer yang tinggal.. lain semua dah balik..


  Favor from CottonButton! and tag from MG!


 Kambing yang telah selamat menjalankan tugas di dunia... Alhamdulillah


 Oh! baby tua yg eager sangat nak duduk dalam buaian nih! mengalahkan Anya..!

 Both Adzryl n Qaira.. org tengah sibuk marhaban, dorang tak boleh dok diam!

 "Tenangnya Mama...." said Qaira

 Ohh...dating yer....

Qaira memang tak boleh tengok air.. keterujaannya semacam jer..


Ok, that's all.. those yang interested for any aqiqah event, feel free to visit MG ya!

Till now,
xoxo

p/s - Those pics with Efiinity mark, credit to Mohd Fadzril Faez

7 comments:

Wina Momma S & S said...

everything is so nice!

lil anya is a cutie pie & I actually scroll sampai bawah carik gambar Qaira tau hihihi

Mrs. Amie said...

Babe, if u tengok gambar kitorang with family tue, Qaira ada dlm cot tue..dia tido kat situ bila sume org tgh sibuk makan2 n tangkap gambar.. sebab tu gambar dia takde..hihihi

m@Ri@ said...

ni untung jadi tokey MG ni./.hehe..bab baby tua tu plg tak tahan..hehe..mst qaira jeles asal anya je leh dok dlm tu..hehe..

fizanur said...

have a wonderful motherhood journey. Singgah sini. salam ziarah

Tips rawat anak demam, batuk dan selsema secara alami

[ Hanie ] said...

cantik2 nye deco semua! :)
sorry tak dpt join u all...qaira dan adzryl sama2 nampak sepadan..erk hehe.

Wina Momma S and S said...

owh pic family tue, Qaira dlm baby cot ke?? patut la dia xde..hahah!

Anita, Mummy Adzryl said...

thanks for having us! ngeeeeeee... :D