Lil Qaira at Bukit Gambang Water Park!
Friday, March 25, 2011

Last weekend, we went to Bukit Gambang Water Park City. Best tau Bukit Gambang ni.. Qaira betul-betul having fun! Cumanya if nak bawak kids range umur Qaira, I suggest bawakla pelampung kids sendiri sebab kat sini pelampung for adults jer yang dorang rent kan.. So, that day kitorang tak bawak pun pelampung Qaira, so agak susah sket nak bermandi-mandi...And tempat ni 'Cashless Area'...so semua guna E-cash value.. so senang.. sekali top up then tak payah pegang-pegang duit dah. Semua boleh letak dlm locker.



Kids Area!



Hahaha.. ibu mengandung yang dipaksa mandi jugak.. mana muat swimming suit ku during my 5 months pregnancy ni.. harus pakai t-shirt jer.. selamba jerlah!


Qaira nie.. Atuk nak tangkap gambar dia, terus masukan tangan dalam poket robe dia.. posinglah konon..




Pastu mulut pot pet pot pet.. tak boleh duduk diam... ada jer yg dia complaint!



See? Susah takde pelampung kan? Nak ajar swimming asyik nak lemas jer.. huhuhu


Ok Abah... enough for today lessons! 



Sejukkkk!



We stayed at Bukit Gambang Resort City... nice place for family vacation!

Till now,
xoxo

8 comments:

Anita, Mummy Adzryl said...

i love the place too! masa gi dulu kitorg mmg bwk pelampung. pelampung is a must kalo gi jalan2 cuti2. hihihi. nnt kita plan gi ramai2. :D

~~zaa~~ said...

makin comel la si qaira nih!!! pandai pulak posingnye hehehe

yayin said...

hi amie! pekaba? i ni dh jd silent reader blk dh.. hehe.. but still read whenever u update tau! cuma x tinggalkan jejak jek.. xtau nk comment ape?! but today, i nk tny u kt mane u beli robe qaira tuh..! hehe.. thanks

Mrs. Amie said...

Anita, haha.. i tak bawak lah pelampung that time.. tak muat keta dah.. hihi.. tulah..mesti bawak slalu i rasa..yes, next time kita gi reramai baru best!

Zaa, hihi.. ntahla..sape ajar pun tak tahu..agaknya dia tgk kat magz kot...fashion magz kan is a must for her..

Yayin, hi babe.. me baik2 jer.. robe Qaira tu from Pumpkin Patch.. tp my aunty yg belikan during her visit to Dubai.. but i think Pumpkin Patch sini pun ada kot..ha nak cari robe comel2, cariklah kat Aussino... ada tau!

m@Ri@ said...

bestnya nmpk tempat ni..qaira dah mcm model..;)

mzhany said...

Qaira yang sangat comellll...geram!!!

yayin said...

kt aussino eh? k, i'll ceck it out.. thanks for the tip ya :)

nurulzia said...

Best kan tempat ni nk rest..Qaira chomel!! Dah mcm pro model..;)