OrganicKidz bottles!
Monday, March 21, 2011

Heylow ladies!

I'm excited! Mood happy berbunga-bunga when doing shopping for my next baby!
And one items from my wishlist yang harus I beli adalah botol ini!




It's stainless steel bottles! I dah hunt bottle nie lama. But nak guna untuk Qaira, I tahu dia takkan suka. She loves her Tomme Tippee more than other bottles. Sebab dia dah biasa with TT teats. Introduce bottle lain pun dia tak nak. So, let's experience this bottles with my next baby lah.. (Oh! Don't worry.. i will try hard to breastfeed anyway!)

So, last week I bought the bottles from here! Sangat suka hati sebab it's cheap compared to those yang jual kat Malaysia nie..I bought these 3 bottles for RM110! Cheap ha? Hahaha..  And I choose the wide neck bottles la instead of narrow neck. I think, i'm more prefer to introduce the wide neck rather than narrow neck. Because for the wide neck bottles, banyak teats pilihan yang boleh guna on this bottles. 

Ok, when its arrived from US, I'll blog about this later ok.

Till now,
xoxo

10 comments:

OneSimpleMother said...

oh sangat murah okay! hehehe.. akak tengok online di FB satu harga range 75-80.. 110 tu include postage ke..?

Wina Momma Kira and Akil said...

sangat cantik & trendy tp x berat ke eh??

S.A.L.J.U sha said...

salam..

aii...

botol ni jual kat mane eh?
berat tak?
pastu kan camner nak tgk paras air susu tu?

berminat la..

xchange link ye..tq

m@Ri@ said...

wooo..lawa la..ini rupanya bentuk botol susu yg kak amie dok fb haritu..aduih mcm berkenan pulak..alamak..tak mau tgk dah la entry ni..huhu..

Mrs. Amie said...

OneSimpleMother, hai..salam kenal! ha yes.. kat sini around that price.. tapi i ada jumpa sorang ni yg jual dlm rm60-rm90...nilah yg paling murah i jumpa... with postage is rm40 shj.. ni i guna UPS.. klu guna DSL lagi mahal....but its still cheapo kan? hihi

Wina, for me the weight is ok to carry..taklah berat mcm nk carry thermos tue..i rasa ok.. tak membebankan.

Sha, klu kat Malaysia ni ada beberapa seller yg jual..price range here around rm60-rm90..depends on berapa oz punya bottle lah.. nak tgk paras susu, dia ada dalam botol... bukan kat luar...for me the weight is ok to carry..taklah berat mcm nk carry thermos tue..i rasa ok.. tak membebankan... tq for the link!

Maria, haruslah! sgt comel..marilah membeli! hihihi

OneSimpleMother said...

salam amie.. mana entri lelong tu.. nak book botol susu ni.. ke dah ada buyer..? :)

Mrs. Amie said...

Salam dear.. sorry dah fully booked dear.. sbb tu i removed from my blog.. nnt la.. after i dapat my bottle, kalau i bukak order lagi will let u know ok

HanAs said...

Salam Amie, nak jugak..
klu ade lg bgtahu ye..

Hana
miz2mess@yahoo.com

SHAFIDA said...

assalamualikum, hai..selamat berkenalan. saya pun berminatla dengan botol nie...lama dah survey utk 3 anak.nak beli 3...mak aii..mahal..tapi yang u ckp nie murah skit...plz let me know kalau ada lagi yer.. tq

norshafida81@yahoo.com

Mrsfaizorworld said...

saya berminat nak beli..

email me azuraww@yahoo.com

or

go to http://mummydinda.blogspot.com