A'ah.. layout aku bermasalah
Thursday, October 9, 2008

Ok, sekarang tolong bgtahu mcm mana nak settlekan masalah layout blog aku nih!

Benciiikkkk aku tgk!

Aku nie mmg tak pandai langsung nk betul2kan benda cam nie..

How ek?

4 comments:

[ Hanie ] said...

har har haru..patut la..ingatkan pc ni yg problem :D. Hanie nak bg tunjuk ajar...kite pon baru dlm arena blog ni...my blog pon pakai basiccccc template jer. Cume tukar font, color, letak header dan gadget jer..yg len...tak roti den :P

Try buat default balik layoutnyer..tapi save dulu template yg sedia ada, mane tau terhilang pulak yg ni.

Maaf Amie, tidak dapat byk membantu :D

hanimndroid said...

adoi, akakku meroyan kali kedua!

ni akak kena g tya tuan punya blog yg ada blog layout bukan basic seperti sy ye... alkisah, sy pon xreti, akhirnya tukar dr coklat ke hitam...

m@Ri@ said...

gune layout from thecutestblog..senang je..pilih layout mn yg kiter berkenan then ikut arahan die..thats what i did to my blog..nk yg lebih advance aka design sendiri layout br dok belajar ni..huhuhu..or u can check this http://ms-okinokiyo.blogspot.com/..die ade wat tutorial psl layout ni..hopefully that can help u..

D'Panther Nurul said...

hye sis.. betul ckp maria..from thecutestblog tu sangat senang nak edit layout..pasal benda yg spttnyer kat side bar tu..maybe just drag widget kat edt layout tu ke side bar balik..mugkin widget2 tu secara tak sengaja dah di bawa ke bawah..rasa jer nie..hehe..
harap membantu..