Slapstick 'n' Evil Commentator
Tuesday, October 14, 2008

Wahhhh...aku xsangka...aku dpt penghargaan pengomen pemusnah dr Enche' Adykasyah.
Sesuka hati ko yer Enche' Adykasyah ckp aku slapstick n evil... bukan salah aku, aku bagi komen2 pemusnah kat blog ko... ko yg memaksa aku utk memberikan komen2 berunsur 'evil'.. agagaga...
Lantakla.. aku pedulik apa.. since ko dah mengiktiraf aku sebegini rupa... awassss ko yer pasni... lagi pemusnah la aku akan bagi komen kat blog ko...! Agagaga....
To the readers yg ada commentator pemusnah kat blog korang, spread the award... award ker?

3 comments:

Enche' Adykasyah said...

Hahahaa.. At least somebody mengiktiraf your words MissAmie.. Kuang kuang kuang..

Mrs. Amie said...

awaaasssssss kooo!

amy said...

baju mmg class supoerb meletoppp!dlm entry ni..tapi sejak ternampak zahnita kat the curve di bulan ramadhan tempoh hari dengan tak posa nya!naik meluat plak aku..!!poyo pun ada gakk...ko ingat ko canteekk?