After 9 Months without buying any designer handbags...
Tuesday, April 7, 2009

After 9 Months without buying any designer handbags, sekarang ini I was thinking to have one for myself!

My last purchased was 9 months ago.. pastu tak beli apa2 dah till now?



See? Org dah kawin slalu cmnie yer? And what really caught my eyes, ialah new collection from Coach which inspired by Bonnie Cashin; "Cashin Carry Collection"...




Sgt chic, trendy and sesuai utk bakal ibu mcm saya... hahahaha...


No more leather bag... susah betul nak jaga... 10 kali turun naik butik Coach tanya cara2 penjagaan...ish...


Harus cari satu utk diri sendiri! Nak jugaaakkkk!
**Iklan** - Warkah buat husband
Dear darling Husband,
Tak lama lagi saya bakal melahirkan zuriat anda. Selama tempoh 5 bulan ini, saya menanggung pelbagai kesakitan dan semangat kesabaran saya yg tinggi ini, membolehkan saya tetap sayang dan memelihara dan menjaga kandungan saya ini dengan baik walau pelbagai cabaran yg terpaksa saya hadapi tanpa ada rungutan (sket2 jer takpelah...) Sbb saya tahu zuriat ini sangat berharga buat kita...
Dalam tempoh 4 bulan lagi (tgk keadaan la cmna kan...), insyaAllah, akan ada org baru yg akan menyerikan hidup kita sekeluarga nnt... Tapi semua ini darling husband kenalah ingat, nak mengeluarkan anak kita memerlukan tenaga yg kuat, semangat yg tinggi, daya usaha yg berterusan, sakit yang Allah sahaja yg tahu...
Oleh itu, sebagai membalas jasa isteri, apalah salahnya jika anda menghadiahkan isteri mu ini dengan 1 sahaja collection dr Bonnie Cashin nie..hehehe..boleh tak? errgghhh... Harap maaf dengan kehadiran ayat yg tak seberapa ini jika menganggu tahap ketenteraman husband.
Sekian.
Salam sayang,
Wifey n baby.


p/s - hihihii....
Pics taken from here.

14 comments:

* Nat Azmi * said...

Amie!! I'm so loving the collection jugak!! in fact, i just posted it in my blog too!!

jom, jom...u mintak from ur husband, i mintak from my fiancee...hihi ;)

good luck to us!!

nurulzia said...

huhuhu..best2..hehehe..tapi coach baru ni mmg sume best2..wuah..amie..u buat i ngidam jugak..hubby i dah xbagi beli designer handbag lagi utk tahun ini..huaaaaaaa

ungu violet said...

alamak, canteknyeeeeeee!!!!!!!

The Mrs-Bride said...

cun cunnn.. suka2... tp xde budget for this! huhuhu.. takpe laa.. u beli pastu i droollll over ur new bag.. hehehe.. *hint ur hubby* :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhu...comelll beg tuu..hopefully hubby make ur wish come true...

m@Ri@ said...

cantik..n trendy..selamat bershopping dgn beg baru..

The Journey.. said...

nak i print kan surat ni n bagi by hand to ur hubby tak? ahahhaha..

Mrs. Amie said...

me to nat azmi : good luck to us!

me to murulzia : ur hubby mungkin dpt sindrom yg sama dgn husband i iaitu tahun ini adalah tahun menghabiskan wang utk anak yg bakal lahir nie..hihihi..

me to ungu violet : klu tak cntik, kak amie tak teringin..inilah akibatnya sbb kak amie rasa cantik arrr...ish..

me to the mrs-bride : ur husband punya budget mesti sama dgn husband i punya budget.. cuma, i tak peduli la knit..nak jugak..

me to princess_N : dia pasti akan beli!

me to maria : hihi..tq!

me to the journey : klu jumpa dia, jerit jer isi surat nie.. nmpaknya dia tak sempat singgah utk baca surat nie di dlm blog i..smpai skrg dia tak tanya apa pun..

NuRuLeRnAdEwI said...

amboi kak.. kemain lg erk.. siap ade surat utk husband tu...

Mrs. Amie said...

me to nurulernadewi : surat dapat luahkan perasaan dengan lebih mendalam lagi..ekekeke

[ Hanie ] said...

ahahhaha comel jer. Camni kite pun nak ngandung lahhhh..auuuww. Beg yg sgt menikam qalbu! :D

:: vErde+hAzizi :: said...

support letter to the wifey letter...

dear amie's husband...
sile patuhi arahan diatas...saye sangat sokong...1 pon cukup laaaa...hehhehehe

hahahha...ade effect tak!?!??!

Mrs. Amie said...

me to Hanie : belilah 1 Hanie..bt hantran kawin..ekeke..

me to lady verde : effect lady verde! hahaha...

hafidzkamaruddin said...

he heee

bijak bijak