I've been tagged by Koklie
Friday, April 10, 2009

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Nama blog It's MyLife MyDiary
2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
Itu nama saya.. saya suka org panggil saya missamie... reason; tak tahu nape..
3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Sesuka hati.. Penggunaan bahasa dr diri sendiri dan ckp apa yg nak ckp. Nak maki hamun ker, nak puji ker, suka hatilah.. asal nie blog saya!
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
Bt masa skrg, takde perancangan lagi.
5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
Koklie punya blog; dia baru start... dia tunjuk pasal gambar kawin dia.. saya suka sbb baju kawin dia sama designer dgn baju kawin saya..ekekeke... pastu dia pun pregnant..saya suka jugak sbb saya pun pregnant dlm masa yg sama...hihi :)
Skrg; saya nak tag lagi 10 org;

8 comments:

Anonymous said...

hi there! i saw ur baju nikah di expo kwin at ampang point in one booth nih (xingat name butik kwin tuh). mula2 nmpk i ckp...haik mcm pnah nmpk jek bj nih, then tgk haik cm pnh nmpk jek pelamin nih. then tgk ur album photo by CS tuh..em confirm kenal..kenal dlm alam cyber jela..hehe

Mrs. Amie said...

hi,

hehe..alam cyber pun still can make an ukhuwah between us! kan?

13may said...

sib baik tak kena tag :D

koklie's said...

thanks 4 da compliments dear ;p

[ Hanie ] said...

baiklah...sib baik tag senang...kalau tak, berzaman pulak nak buat hihi TQ :D

fantaghirolynn said...

ala... aku baru naik keja ari ni.. nak free aku jwb tag ko ok..

Aku said...

alamak, saya terharu ditag oleh one of the famous blogger! =P

Mrs. Amie said...

me to sume org : kdg2 aku pun malas nak jwb tag... sbb nie senang, kira oklah..

me to aku : famouskah saya? saya bukan artis...agagaga