Oh! Rindu sangat moment nie!
Tuesday, April 28, 2009

Tetiba hari nie godek2 gambar lama2 and jumpa nie!

Oh! Tetiba rindu moment nie..

Back to end of 2006..during my engagement day.. Masa nie montel la! Agagaga






First step before declared as a husband n wife! Hihihi...

9 comments:

The Mrs-Bride said...

Chomel lah babe.. Hihihih!

Btw, check out the countdown for us! 77 days to go for me & 88 days to go for u! Cantik kan numbers tu? Hehe!

Psstt.. Update lah pasal baby... I nak tauuu! :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg..sweet gilerrr.....cm tau2 je N tgh bahang2 nk engage...

~BEE~ said...

simple but very nice....suke la...I masih merajuk sampai skrg sbb tunang x pakai baju sedondon masa tunang hari tu...so gambar pun upload sbb merajuk dengan dia...

~LIZA~ said...

sweet!

koklie's said...

cantek la gambar nie...pandai photographer tu hurmmm muke malu2 gitu hikhikhik shanteeekkk!!! i loikee ;P

Mrs. Amie said...

me to the mrs bride : mestilah chomel sbb montel!agaga

Knit, tinggal lagi puluh hari saje lagi.. takot! at the same time rasa teruja! hehehe.. baby tak tahu nak ckp apa.. smpai skrg dia tak nak reveal gender dia..susah tul..

me to princess_n : tunang mmg best.. kawin lagi best, but life after marriage, sgt2 best, best, best!

me to bee : yup, that time mmg sgt simple jer majlis tue sbb tgh study lagi..study pun gatal nak tunang dah..aagaga..it's ok dear.. kalau kawin, nnt tunang u tak mo pakai baju sama, harus mengamuk! agagaga

me too liza : thanks liza!

Mrs. Amie said...

me to koklie's : pics tue from Digital Syndicate.. oh! i mmg malu orgnya.. lately nak jadi mak org, baru dah tak malu2..main belasah jek sume..hihi

[ Hanie ] said...

heheh so sweet. montel dari mase kawen ke amie? tak nampak beza pun huuu. Nice sajo

Mrs. Amie said...

me to hanie : Hanie, nie sama muka mcm I pregnant tau.. sbb skrg montel..agagaga.. masa kawin kurus sket (even I nie tak pernahlah kurus bawah 55kg) agagaga...