Cuti yg panjang...
Tuesday, March 10, 2009

I was so happy during my birthday aritue... hik hik...

At first, I thought husband buat2 lupa my birthday kan... tapi suami saya sangat super kool!

Bangun pagi, saya dpt birthday kiss dr husband.. hik hik... well, thanks dear! But, no card or even hadiah ker...so, bt bodoh jela.. takkan nak mintak pulak...

Then, nak pergi keja Jumaat tue, tgk dlm handbag ada kad... baca punya baca tetiba terharu pulak.. no need to tell la apa yg dia tulis... simple but touching... pastu kat bawah kad tue, dia lukis gambar kartun baby... hik hik.. rasa mcm comel jer (sape yg comel?)

Then, malam tue, husband yg super kool itu telah bawa saya pergi candle light dinner ..with Bali ambience.. weee... saya suka! Tetiba teringat pulak time honeymoon kat Bali dulu... terus rasa mcm baru kawin... tapi bila pegang perut, terus potong stim anak dara la... hahaha... baru teringat our baby pun ada sama... well, such a simple n great birthday... Thanks husband!

Keesokan harinya, seluruh keluarga sangat busy dengan preparation for my sister's engangement... spt biasa, semuanya buat sendiri... termasuk semua deco yg semestinya fresh flowers... penaaattt! but, it turns well... semuanya dah selamat... can go thru to her blog utk more pics... pics lain2, tggulah photographer dia siap kan gambar2 itu ya...


Theme color was orange peach n pink!

5 comments:

Mawar misswateva said...

kak amie,

happy belated bornday!
heee..
bestnye die dpt bercandle light dinner.
soh hubby jage u n oso ur baby.


neway, congrates to ur sis too.


p/s :
amek award kt my blog okkk..=)

[ Hanie ] said...

hahaha...ayat potong stim anak dara tu tak boleh tahan :D Takpe,jiwa tetap mudaaaaa slalu kankan kan? :D

m@Ri@ said...

romantic..honeymoon kat bali best ek??

June said...

babe..sorry..happy belated birthday yer..baru hari ni bukak blog..

27? wahh muda lagi..ehehe..take care ok..
*muahhh**

NuRuLeRnAdEwI said...

Sis,
happy birthday! nice deco 4 ur lil sis enggagement day.. nak wat camtu gaks ler.. hiks.. bole?