Setelah berbulan lamanya...
Thursday, March 19, 2009

Dr City ke Vios ke keta tue keta nie, pastu decide color dr silver ke black ke white ke black ke white... susah betul nak buat keputusan... finally, it's here....


9 comments:

B33 said...

Congrats! rezeki baby tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerrr...bau kedai...

The Mrs-Bride said...

uuuu... kete sudah dapat!! yayy syoknyaa.. kete baru.. nnt dpt baby baru plak.. yayy!

btw, june nnt dia confirmkan bila dia turun KL.. btw, amie free ke nnt? :)

The Journey.. said...

amie, ur hubby keja dekat abamon ya? hehehehe....

Mrs. Amie said...

me to BB3 : Alhamdulillah...

me to princess_N : skejap jer bau kedai tue..agagaga

me to the mrs-bride : at last knit... i ok jer nak jumpa june..set up date then inform i ok!

me to the journey : yes dear.. i guess 1 pusat damansara pernah tgk muka dia... asyik dok memerap kat situ jer..

Aku said...

wahhh, bestnyee dapat keta baru! =)

[ Hanie ] said...

ewahhh, akhirnya yer :D

The Journey.. said...

amie, i am no more HOD of malay department kat sana. ur hubby tu mmg hidop dlm dunia dia jek kot. hahah.. i am now HOD of Corp comm & affairs utk Nextnation.

Heheh.. Kecik sungguh donia.

m@Ri@ said...

finally...yahoo...bile nak bawa maria jalan2 ni..hehe..mcm dekat je penang dgn kl tu..hehe..