Not feeling well...
Monday, March 16, 2009

I guess, minggu lepas adalah minggu yg memenatkan... :(
Dengan kotak yg sampai lambat and I need to push myself utk siapkan favor my fren tue, so rasanya badan nie tak cukup rehat...

Well, pg tadi masa nak bangun pegi keja, pergi toilet dulu mcm biasa... but tetiba kepala rasa berat.. and guess what? Aku pengsan dlm toilet...

Tak sedar mcm mana boleh pengsan...bangun2 jer, aku tgk aku dah terbaring kat dlm toilet... pastu aku bangun tapi serius tak ingat bila aku jatuh...Kepala aku benjol pastu kat bahagian tengkuk rasa sakit sgt....

Aku bangun, kejutkan husband... dia pun terkejut la.. apa lagi, semua di check nya..

Aku gi klinik... Doc kata, takde apa.. blood pressure normal.. maybe aku tak cukup oxygen ... cuma nadi aku laju sgt...

Mmm, Alhamdulillah takde apa.. but I cried on the way nak gi klinik tue sbb takut something bad happen to my baby... masa tue mcm2 yg I fikir if terjadi apa2... I guess I was soo afraid!

Well, bila pikir2 balik.. kelakar pun ada.. sbb sampai sekarang if ingat balik, banyak kali tanya diri sendiri..cmna aku boleh tersadai kat dlm toilet tue? Ish...

5 comments:

m@Ri@ said...

ala siannya kak amie..jg diri ye sis..

[ Hanie ] said...

erk....isk2...bahaya tu. Rasa2 lame tak tersadai tu eyh amie? huu thank God takde pape jd kat baby u. Hmm..pasni make sure dpt enough rest k :D

hanimndroid said...

kakak, how come nih smpai fainted ni...fewww, alhmdlilah, semuanya selamat. ha, pas ni, harus balance ya agihan tenaga... take care, sis...

The Mrs-Bride said...

uish.. take care naa.. me x penah jatuh dlm toilet.. tp byk kali asyik nak terslippp sbb toilet licin.. haih.. kita nih kene berjaga2 slalu kan.. hari tu tersadung kaki kt shopping mall.. terhentak gak kaki sbb tahan tanak jatuh.. senak jap perut.. sib baik takde pape.. huhuhu.. take extra care, babe!! :)

amy said...

next time kalu ngantuk pi tido..tak yh bangun pi keja okeehh!wat tekejut suma orang jek di pagi hari...ayo!