Check Up yang mungkinkah kali terkahir sudah?
Wednesday, July 1, 2009

Yer yer.. today check up.. and guess what? Betul ckp Anita, baby sudah engaged! Hihihi.. soookaa

But my husband reaction seems like 50-50... suka, takut, suka, takut...

Ala Yang..apa nak takut, kalau dah sakit nanti, beranak jer la..

Skrg, I rasa, perut asyik mengeras..kejap2 mengeras...dan keras lagi...

Malam, dia keras...keras n keras.. mmg tak boleh tido... Pastu sakit yang mcm period pain tue ada rasa sesekali.. tapi tak teruk sgt... so, I am ok..

Kiranya tanda2 masih belum adalah.. hanya biasa2 jer.. tapi I tahu, husband excited sgt.. hari2 tanya, bila baby nak kuar...eh eh...

Next week, rasa mcm tak nak pegi dah check up..boleh tak? Boleh kot kan..Malasla...

Minggu nie nak sambut anniversary... Mahu berdua2an bsama suami... Merasai detik2 muda2 dulu masa cinta2..ceh.. I love U, U love me.. boleh? Berdua2 sebelum bertiga..hihhi..

9 comments:

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hehehheh nanti kan baby u keluar hari anniversary u...hehhheh lagi best celebrate anniversary skali ngan bday baby....hhehhheheh saje je takutkan u...takowt kah??? btw, take care dear...insyaAllah baby n mommy will be fine.....

::zAsyikein:: said...

ohh happy advance anniv!!! jap jer dh 1year yek? beshnyer dpt menyambut dgn yang si comel nnt... alhamdulillah!!!.. have fun celebrate ur anniv..
ps:silap2 baby kuar time anniv kot...=)

Syahni said...

Amie..be careful tau dlm masa2 mcm nie..entah2 nanti deliver the baby tarikh sama dengan anniversary u..tak sabar la nak tgk baby u..for sure cute kan? lelagi baby gurl..Kalau dah start mengeras2 tue..tak lama lagi la..tapi masa Sya dulu sakit pun x rasa..tup2 terus deliver Alish..Hope u pun senang bersalin..banyak2 kan mengucap then ingat Allah..All the best dear.. :)

SwEeTFoResT said...

wahhh bestnyer..hehehe..epy aniverseri..

ungu violet said...

selamat melahirkan kak amie..
tak sabar nak tgk baby :)

zekzek said...

Wooo...dah engaged yer. Dr buat check up kat bawah tu tak? hahhaha. U have to go for the next checkup. Last time, I at 36 weeks dah dilate 5cm! without knowing it...Tapi baby takmo keluar gak. Induced at 37 week plus....

Mrs. Amie said...

me to nur : kuar masa anniversary ker? hahaha.. suka jugak.. tapi tak bersedia lagi.. nak jalan2 lagi.. nnt klu baby dah kuar tak boleh jalan dah.. hahaha

me to asyikien : another doa from u.. kuar time annivrsary ek? hihihi

me to Syahni : doa lagi from Syahni kuar time anniversary.. hihihi..aminn..senang jer kalau terus deliver mcm u Syahni..kan?

me to sweetforest : thanks babe!

me to ungu violet : kak amie lagi tak sabar!

me to zek zek : betul ker zack? ish..dah dilate 2 weeks dah tue.. tapi tak kuar2..ahahha.. bahaya bahaya.. kena pegi gak la nie.. ish..

The Mrs-Bride said...

sabtu nih kan ur 1st anniversary?? get ready babe.. mana tau u bersalin on ur anniv day! hihihi.. anyhow, HAPPY ANNIVERSARY to u & Aril!! mwahsss.. :)

rynn2506 said...

wah nak sama ngan ur anniversary ekk...hrp² dpt sama tarikh kan...???

berdua²an lah anda sementara masih buleh ni..nnt dah bertiga mesti lebih berseri.....

all the best for u ye cik amie!!!