My Lil Qaira Jasmine
Wednesday, July 22, 2009

Qaira dah almost 2 1/2 weeks dah.. hihihi.. sekejap jer masa berlalu...

Siang dia tido mcm baby... (of course la mmg dia baby lagi...).. Mata mcm kena gam klu tido siang...

Malam, mata dia mula terbuka luas dan takmo tido... so, skrg nie I tgh practice dia berjaga siang and tido malam.. so far ok sket...

Malam dia hanya bangun bila tak comfortable dgn diaper dia n nak susu... Huhuhu

Tgk, malam jer mcm nie la dia.. Oh ya! Qaira Jasmine tak boleh hisap2 jari ok... Not good 4 u!

Nanti bila Mama dah keja balik, mesti rindu Qaira.. kadang2 I wish boleh masukkan Qaira balik dlm perut... so that bila nak pegi mana2, senang sket.. hahaha... Pastu bila balik umah, kuarkan balik..hihihi...


18 comments:

rynn2506 said...

ala someynye qaira isap jari....hehehe...
haah kan amie, kejap je masa blalu...ni mula la pearasaan kite bdebar2 ni.....

nurulzia said...

chomelnye dear....ala...xpela isap jari...hehehehcute..

asleenda said...

salam amie...
alallala...comeyyynyer baby...bleh cubit pipi tak....:)

wina said...

hi amie,
rindu time my kira about this age dulu..cepat betul qaira ni hisap jari..tgklah nti berbunyi2 dia hisap jari tu :-)

koklie's said...

Da mcm budak besar si qaira ni hehehe so cute, biar la die isap jari my mom ckp budak kalu hisap jari baik hehehe xtau la betul ke x huhuhu

The Mrs-Bride said...

qaira sgt comel okeh!! muka cam cina.. hihihhi! :)

p.s. babe, u dah wat cukup jambul? or aqiqah? i tatau nak wat biler.. haih!

SwEeTFoResT said...

wahhh..comelnyer...camnak siyum je pp die..hehehe..

dialicious said...

hahahah..comel jer!mcm poket Doraemon tu ek..ala..awak xnak kasi rent baby ni sehari ke?sehari jer..mcm Amie rent kan dulang hantaran tu..hahaha

AmiYs said...

Qaira sgt comey... :):):):)

[ Hanie ] said...

adoi, cute benar baby mu ini. Ni yg tak sabar mau satu jgk ni :P Mcm muka amie la Qaira ni

tymy said...

comei nya qaira nih

mata sepet mcm anak cina neh...

cepat jer masa berlalu kan...

take care ye amie...

luv
sue

ARIBA said...

so cute...hisap jari lagi..hehehe..betulah amie.I pun pikir camtu.Kalau baby masuk balik dalam perut, senang skit nak bawak jalan2..kalaulah kita ada pocket macam kangaroo tu..hehehe..

Liyanaroxx said...

Shomelnya qaira....dah pandai ishap jari ye???mata shepet jerk kak amie...=D

HaninFarshid said...

hehe...kyra bukan satu jari je masuk...satu tgn dier masuk...mcm dier tgh makan ice cream lak..

bestkan jadi mommy? seronok je tgk anak kiter membesar depan mata kiter...and yes...me too miss the preggy experience...tu yg kalau boleh...nak tambah lagi anak...hehehe!

ur daughter getting cuter ;)

CuppyCakeMommy said...

i next week dah startkeja balik dah..sok nak practice hantar dia ke nurserry..sedih

m@Ri@ said...

comelnya qaira..

Yann said...

aishh..sungguh cpt masa berlalu kan..i dah follow blog u, masa u ank dara dulu..now u have a super duper cute baby!!


nama dia pon sedap! =)

~LIZA~ said...

oh she's adorable :)