Happy Father's Day Abah!
Sunday, June 20, 2010

Dear Abah,

Lama Qaira tak tulis surat since Mama was so busy even Mama tak keja dah skrg... Tapi Mama tetap busy and I know sbb Mama tetap nak cari duit together with Abah. Qaira tak kisah sangat sbb Mama busy pun dia tetap ada sbelah Qaira.. which make me still feel secure!


Abah,

Happy Father's Day!!!!! Ha, Qaira tahu this is your 1st time sambut hari bapa as a father! Qaira nak Abah tahu that Qaira loves u so much! Thanks a lot for everything! Qaira tahu u work so hard for me and Mama... Qaira tahu setiap weekday Abah penat bila balik dr keja. Semua untuk Qaira and Mama... Jasa Abah untuk Qaira selama 11 bulan nie, tak terkira and tak ternilai! Even baru 11 bulan Abah berjasa pd Qaira, tapi Qaira rasa bersyukur sangat2! Thanks a lot Abah!


Mmmm, Qaira ingat lagi 1st time Qaira tgk Abah.. Masa tue kat hospital. Qaira pun tak tahu apa jadi masa tue.. Tapi yang pasti bila Qaira keluar je dr perut Mama, Qaira tgk ramai org busy sana sini tgk Qaira... tapi bila sampai 1 tahap semua perkara dah reda, keluar dr bilik operation tue, Qaira rasa nak nangis sbb dorang bawak Qaira jauh dr Mama.. tapi bila Qaira keluar dr pintu OT, Qaira tgk ada seorang lelaki bermuka cemas yg sibuk dtg kat Qaira and tanya pada salah seorang kat situ;

"Nie anak saya ker?"


Dr saat tue, Qaira yakin, lelaki yg tanya banyak soalan tue la yg Qaira rasa akan protect Qaira masa kat dunia nie.. And, it's true! Until now Qaira rasa selamat bersama Abah!!!!!!!


Ok Abah, u have done a lot of things for 11 months so far.. u did a great job! Well done! Qaira was so happy sebab dapat Abah mcm Abah Qaira nie... Thank u a lot Abah Qaira akan sayang Abah sampai bila-bila... U're the greatest dad in the world! And Abah perlu yakin tue! Qaira tak dpt balas jasa Abah at the moment. Tapi Qaira yakin, 1 hari nanti, Qaira dapat berjasa dengan Abah seperti mana Abah berjasa dengan Qaira.. Qaira akan ingat tue sampai bila2! lOVE U ABAH N MAMA FOREVER!


With lots of love,

Qaira Jasmine.

p/s - atas ihsan Mama selaku translator.

8 comments:

suamihanyisterizuki said...

slamat ari bapa abah qaira...

AmyMizzunderstood said...

sedih plak baca...hampeh!

|| A r a W a n i || said...

hee.. sweet jek akak wat macam ni...

NuRuLeRnAdEwI said...

so sweet kak Amie....

[ Hanie ] said...

sweet and syahdu! :)

Anita, Mummy Adzryl said...

happy father's day, aril! :D

senioritasara said...

so very sweet

HaninFarshid said...

so sweet...happy fathers day to ur hubby :)