Yeay! I received thisss......
Tuesday, June 8, 2010

Aha, lupa nak bgtahu... last week I received this!!!!!!!!!!!!


Parcel..parcel! Apakah????


Then, still not open yet! Weehuuuu...  
(opsss..sila abaikan tangan budak bucuk yg sibuk dengan kedatangan parcel atas nama Qaira Jasmine nie...)


And third packing pun still tak nampak lagi!!!!!!!!!!!!!!!  
Guess what? Qaira's tutu is ready! Yeay!!!!!!! 
 Hihihi... But, tak boleh reveal lagi the color of tutu..
See Qaira with her tutu during her birthday ok? I'm so excited. The tutu that I received was so 'CANTIK' and suit Qaira very well...
(Dah tentu I order size 2 yrs for Qaira..if not mesti tak muat kalau size 1 yr..good decision making..hiks!)

p/s - The happiest person mestilah Qaira.. bila I test pakaikan kat dia, terus dia joget-joget and sengih sampai telinga.. hihi.. so clever girl!

5 comments:

Anita, Mummy Adzryl said...

alololoo.. i bet mesti comel gilerrr qaira pakai tutu! ;) x sabar nak tgkkk! :D

Zezzatty said...

saya tumpang happy juga!! :D

NURUL said...

saya dah pakaikan raina tutu masa studio photoshoot last week mmg budak2 kecik kalu pakai comel2 kan. tak sabar nak tgk qaira pakai pulak lps ni

Mummy Zara Sofea said...

msti cntik qaira pkai ntiiii....

~LIZA~ said...

tak sabar nak tgk, mesti comel :D