Sibuk berbisnes!
Monday, June 7, 2010

Ok, kan I cakap I have a hectic weekend due to musim-cuti-sekolah-org-kawen. And selain 39 dulang hantaran fresh flowers yg nak di gubah mcm nak tercabut kaki, tangan, pinggang dan sebagainya, dapatlah jua siapkan 1 pelamin with hubby, and my sis n adik ipar ku even dia lagi tua dr ku.. hahaha..

How to handle W-A-H-M (working at home mother) semasa membuat all the hantaran and pelamin? Aha, sabelah tangan mendukung Qaira and another cucuk bunga. That is why my extra energy dah keluar gara-gara Qaira yg tak nak duduk and main sorang-sorang! I'm so happy dengan apa yg I buat. Even, it is difficult to handle Qaira - and - bunga, but I know now that I'm superwoman. Hihihi.. Susah tau! But, i sabar!

And besides the hantaran yang u all boleh tgk kat sini; below pics adalah pelamin that I managed to siapkan with my team!









It is Garden theme engagement! How does it look? Suka?

Mmmm, another pelamin this weekend.. I need to go la for shopping ya.. till now.. dada

5 comments:

kak mas said...

i liiike.. sweet.. :)

NuRuLeRnAdEwI said...

Kak Amie!!!
Sangat ler cantik... Nnt Kak Amie Online... kite gossip corner erk... huhu... ;)

Anita, Mummy Adzryl said...

cantikkk.. as always, FRESH la babe! ;)

nieda said...

cantik..

sLuMbeRsUdEy said...

two thumbs up. suke suke