Huh! Kenapakah? Mengapakah?
Monday, June 21, 2010

Kenapa lately ni I sudah lama tak berbloghoping meninjau perihal kengkawan?

Ya Allah.. I was so busy like a beeeee!

As u know, nak update blog pun dah jarang-jarang! Apatah lagi nak tinjau blog kamu, kamu semua yg I sayang!

Huhhhh!!!!!!!!

I wish I have a lot of time to spend with you, you and you! Will try to update later!

8 comments:

~aSFaLiZa~ said...

sabar sabar. hahhaha

senioritasara said...

miss uuuuuuuuuuuuuuuu

Wina Momma Kira said...

yeah...same here Amie

sejak tukar keje ni nak intai blog kejap pun xde masa ni pulak nak singgah blog kawan² huhuuu

HaninFarshid said...

will wait for your updates :) miss u and qaira :)

huhu! tulah..jadi housewife pun actually busy...hanin lak memang busy bila farshid balik...dua2 tak kerja...ada je plan :P

~BEE~ said...

biasa la tu..kan tanggungjawab makin hari makin bertambah...mana nak wat keje umah, nak tengok Kiera...bak kata my hubby, masa bukan xde, cuma kita kene pandai curi je...hehe

Mummy Zara Sofea said...

lme xupdate pic qaira....huhu

Anita, Mummy Adzryl said...

lama x dgr cite u.. senyap jer lately.. huuu.. rindu qaira & u! :D

MUMMYAR said...

hi...blogwalking....lama gak ai x singgah nih...hehhe