I lost kan ...
Wednesday, December 10, 2008

Uwaaaa...
On Sunday, I organized an event at Cineleisure.. I was not feeling well lagi2 sedang berbadan dua and rasa tak sedap badan.. ok, end of the story.
I don't want to force myself dgn membuat kerja berat.. tapi nak buat cmna.. kerja kan.. so, bila badan tak sihat, fikiran tak concentrate..
Oleh itu, that day I went to the toilet.. masuk toilet, letak hp kat atas para dlm toilet tue kan, and kuar toilet sambil bersenang lenang tanpa memikirkan apa2...
Kesimpulannya, hp Nokia E66 saya itu, telah hilang dlm toilet akibat kecuaian lalu menyalahkan masalah tak sihat badan antara punca kenapa tertinggal hp dlm toilet...
I don't want to regret giler kenapa boleh hilang and so on.. but the things yg boleh saya ckp ketika itu;
"Baby, handphone Mama hilang... takpelah dah bukan rezeki.."
So, ladies n gentleman... any idea on types of hp yg bakal di beli?
Yg functionnya perlulah sama atau lebih canggih dr E66 itu...
p/s - sadis ke title nie? aku tukar la sket..

8 comments:

sabrina.h said...

waaaaa sayang nye e66...x pe lar,x de rezeki,mayb ada rezeki lain nnti :)

Enche' Adykasyah said...

Samsung Omnia...

Wei, kau buat aku terkejut aje baca entry tu!! Tukar tajuk lain la... Tak baek taw..

Aku dah sebak dah siut..

[ Hanie ] said...

heheh cam comel je ckp dgn baby time hfon dah jatuh tu :P

m@Ri@ said...

wah siannya..sabr ek..

amy said...

ni bukan kes kesian tapi cuai yang amat sangatttt....

The Mrs-Bride said...

sabar ekk.. being preggy nih mmg cepat wat kita terlupa.. dunno y! i lost my passpost pix that we took weeks ago utk nak wat 'kad nikah' tp today seriously tatau letak mana.. jmp Hubby's jer.. so terpaksa la gi snap pixs baru kt kedai! x beshh.. anyhow, takpe.. nnt symptom lupa2 nih ilang la.. sabar ekk..

nnt ada rezeki beli h/p lg canggih tu.. no worries!! :D

Cynta Chantek said...

lain kali jgn careless sgt...

p/s: tau la byk duit kn..... :p

Anonymous said...

wajib la..nama pun businesswoman..tak gitu?