My Latest Collection
Thursday, December 4, 2008









Hi peeps,

Last week was so busy.. buat gift utk org + hantaran...

These hantaran was made by me and my sis

Masa tgh buat hantaran nie kan, kan kena berdiri lama...sbb aku mmg tak reti nak buat sambil duduk... Habis je buat, rasa mcm nak tercabut kaki dan tak larat sgt...

Aduuuhhh... baru 6 weeks makcik oii.. dah tak larat kah?

Oh, tidak!

26-27 Dec nie ada 5 set hantaran pada hari yg sama...

5 set bersamaan dengan 5 org punya hantaran.

1st person - 7 dulang
2nd person - 11 dulang
3rd person - 7 dulang
4th person - 9 dulang
5th person - 9 dulang

Sila kira sendiri bape banyak dulang nak kena buat dlm masa 2 hari nie? Dan semuanya fresh flowers.... agagaga...

Harus pastu kena gi massage! ceitt..

Apa yg menariknya about hantaran nie kan...dulu dia pernah dtg untuk buat hantaran dengan kitorang.. dengan tunang dia.. dua2 buat hantaran kat kitorang.. pastu skrg dia datang balik tapi bukan untuk tempah hantaran kawin.. but for his 2nd engagement.. dia kata jodoh yg dulu tak pjg... it's ok ... mungkin ini barulah jodoh sebenar.. kita doakan je wokeh!

More pics, here

7 comments:

afiq said...

huiii banyak la masyuk nih....kihkihkih

hidden.wing said...

amie,thx for itu award - sangat suke kehkeh.
nak seeking your advice la..if nk fresh flower nye hantaran, then if we pickup like 2days before event, bunge still elok lg x..ke ade lebam2?

The Mrs-Bride said...

wahh.. harus active lagi kan.. tp tu larr.. me pun x larat nak berdiri lama.. take care okeh! :D

[ Hanie ] said...

wahh wahh..semakin bz la puan amie ni yer time2 cuti skolah dgn org kawen ;) Same lah kite...marilah kite bekerja keras! yeeahhaa

Enche' Adykasyah said...

Hi Miss Amie.. Saje2 menjenguk.. How's the baby and mommy?

13may said...

Salam Aidil Adha :)

D'Panther Nurul said...

sis amie..salam aidiladha..
nurul grap pic ur latest collection ni letak dlm blog nurul yer.. hehe. saja je..suka tgk sis punya deco hantaran fresh flower..
boleh kan..kan???
[sory dah letak baru minta izin.. hehe..]