Perlukah?
Monday, December 22, 2008

Psstttt....

My previous boss called me yesterday...

Counter offer utk kerja balik but in different position.

I said, "I think about it first. How much u can offer?"

She replied, "Berapa u nak?"

Me, "Skrg I dapat RM bla bla bla..If u nak, then I want the same payment mcm yg I dpt skrg." (tu pun nasib aku nie baik tak mintak lebih dr skrg)

Definitely u tak boleh bagi kan boss...?

Hhihihi...now, dia luahkan perasaan dia how hate she is dengan betina yg aku gaduh dulu sampai buat aku berhenti..

See? Org yg dianiaya pasti Allah akan tolong.

Husband said, "Tak payahla...."

Yela kot...

3 comments:

ungu violet said...

tak perlu kot???

~LIZA~ said...

tak perlu ke?? naper??

(eh eh.. tetiba tak tau hujung pangkal citer, menyampuk pulak. hahahahaha!)

The Mrs-Bride said...

i pun rasa.. tak payah laaa, Amie! life goes on.. mana tau rezeki u lagi berlebey2 kat ofis baru ni.. :)