Results from Apa Perlu Aku Buat?
Wednesday, December 3, 2008

Ok, dah call HR tempat lama.. dia ckp dia silap...

My action; directly go to the Director and informed him that HR masukkan gaji lagi even aku dh quit...

Hehehe, camni, baru dia tahu HR dia slalu goyang kaki...

;)

Sorry En.Hus**y! you're careless!

P/S - nie bukan nak balas dendam ok.. nie untuk menyedarkan yg org lain bekerja bersungguh... tak pernah buat silap..tapi tak pernah dapat rewards..compared to dia dia yg bukan bt keja apa pun.. layan lucah jer dlm bilik ofis! Oppps si botak...sorry (i'm not laser ok...)

Update sket : Bagi baliklah duit tue...dah korang sume tak menyokong...agagaga.. xpe, aku xheran.. yg penting padan muka si botak.. at least dah nampak silap dia..

4 comments:

Enche' Adykasyah said...

Miss Amie mana kau tau si botak tua kutuk tu layan lucah dalam bilik? Tak baik tau..

(Eh.. yang tua kutuk tu saje tambah2 aje.. Kau yang influence aku tau)

Mrs. Amie said...

Me to Enche Ady : Aku tahula..sbb dia sendiri ngaku kat kawan aku.. sape soh? Bodoh kan? Aku tahu..mmg stupid pun..lantakla.. mulut aku mmg tak reti cover.. dia siap bagi gelaran simbol sex dekat each of female workers..siot...!

Aku suka ko ter 'influence' dgn aku..agagaga

rynn2506 said...

erm...so ape citenye HR tu?? dia suh amik blk duit ke or dia bg bonus je??

afiq said...

erk? apakah yg terjadi?