What da....?
Monday, December 22, 2008

I received comment from one person yg menamakan diri as Nina.

So Nina, here's your comment to me:

bvuang nasa ajer blajar kt iium. perangai mcm shayhon laknat. bila grad jer tudung ntah buang kt maner tah. bodoh punya pompuan. kesian masa dpn anak 2 dpt mak yg bodoh

Nie, aku copy paste dr comment dia pd aku... ejaan salah sume aku tak tukar (nampak sgt tak educated)...

To Nina,

If you dare to drop this comment to me.., why u didn't expose ur e-mail address... or ur blog maybe... asal ko nak kena drop komen pengecut ko nie? Meh sini berdepan dengan aku...(kalau berani la..) Dan aku tahu, ko mmg takkan berani..

For me, asal ko nak menyibuk hal aku.. punya pasallah aku nak grad dr mana..pakai tudung ke apa ker, yg ko susah hati bagi pihak aku kenapa? Sekeji2 komen ko pada aku, yg pasti, mak ko lagi kesian sbb dapat anak yg bodoh mcm ko, yg mengeji2 org lain tanpa cermin diri sendiri.. dan nampak sgt ko lagi bodoh+keji+hina, sbb mak ko tak ajar ko cara bercakap sopan dengan org lain.. Poor u... pathetic loser!!!!! Ooo, ko nak ckp kesian masa depan anak2 dpt mak yg bodoh, tapi mak ko lagi kesian sbb dah dapat anak yg bodoh mcm ko.. bukan sekadar bodoh, keji pulak tue!

Dan sape ko yg nak menilai perangai aku? Tuhan? Ko pun manusia keji yg biadap... ckp org lebih.. sekurang2nya, aku tak pernah nak menghina org sebagaimana ko menghina aku wahai Nina yg loser... Poor u Nina... Napelah ada manusia mcm ko kat dunia nie? Ntah betul nama ko Nina pun aku tak tahu la...

Yg pasti, mesti ada benda yg ko dengki dengan aku, sampai ko nak drop komen hina ko nie... well, I guess setiap apa yg kita lakukan, hanya Allah jer yg boleh nilai.. yg ko nampak baik, tak semestinya baik berhati mulia... dan yg ko nampak jahat, tak semestinya jahat sekeji2 penghinaan ko tue.,, Paham?

Akhir kata, kalau ko tak puas hati, meh sini kita jumpa.. Tu pun kalau ko berani la.. sbb aku tak puas hati ko MASTER dlm menilai aku.. Siapakah Nina? Aggagaga... Chicken!

p/s - sesape yg tak suka baca blog aku, tak payahlah drop by.. berambus la..nie blog aku,, yg ko nak dengki pelbagai apahal? aku tak phm perangai2 org nie.. dia tak suka, tapi tetap menyendeng kat blog nie.. Hei Nina (klu betullah nama ko Nina), klu berani, ko expose la diri ko.. tak payah baling batu sembunyi tangan...Idiot! Eeee, sakit hati aku!

28 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

sabar babe...sabar...
i agree w u...that she is such a loser...
mummy kene byk bersabar...nanti baby cedey mummy cedey ;)
take gd care of urslef k darling!

m@Ri@ said...

em..kak amie grad uia ek?samela ngn kakak maria..=)..biarkan mereka tu dgn labu2 mereka..heheh..diorg tak suka sape srh baca blog kak amie kan..lantakla diorg nak ckp ape..kami tetap sokong kak amie..jgn marah2 sgt tau..baby kena jaga...=)..kita jumpa next year yek kak amie..maria dah start cuti esok..huhu..umah takdek internet..huhuhu..

Enche' Adykasyah said...

MissAmie, kau nak aku create satu logo untuk 'Pathetic Commentator' tak?

Ima said...

salam amie...
bese la mie org mcm tu mental skit..hehehe..xpun die jeles dgn u...biarkan die terjun dgn labu2 nyer...erkkk kalo ade la labu..huhuhu...tp i suke bace blog u...kalo die x suke, lantakkan die...

ungu violet said...

wehhh berani nya nina!!!

sabar kak amie, maybe she envy u!

AmyMizzunderstood said...

u go girrllll!!
ewah2 nina (bukan nama sebenar) lebey nihh...mak2 jangan men ehhh..aku tendang lelaju baru tauu..!!
boh la nama sedap sket..fyi kak,ni bukan chicken ni tah2 ni la anak ayam..kuang kuang kuang...
haishh..tak bek kita maki hamun org..pi la belajaq bg elok sket..spelling u sgt worst!

Mrs. Amie said...

me to lady verde : i sabr nie lady verde.. istighfar bebanyak... :)

me to maria : ok maria.. thanks for ur support.. wah, cuti pjg..

me to Enche' Adykasyah : En.Ady... tolong aku wei.. aku nak logo 'Pathetic Commentator' tue..agagaga

me to Ima : I nie biasa2 jek.. tak perlu nak jeles2 dengan I.. tapi tak tau asal dia tak puas hati.. sedey tau..

me to ungu violet : wah, nak envy org yer? ntah apa2 ntah.. cis..

me to Amy : Eee..mmg keji kan main mak2 nie..biadap.. ha, aku nak tgk apa dia rasa bila aku ckp pasal mak dia plak..cis..

[ Hanie ] said...

haiyoih, dah mai dah lalat2 ni. Isk2...

green apple said...

aku penah masuk skolah maahad.

ko rasa ustazah aku kalau jumpa blog aku heart attack tak?

~BEE~ said...

adoi la...ape hal la minah tu ek..nasib baik la Mrs Amie ni kuat semangat...melampau tul siap libatkan mak...sedap dia ngate mak org..mak dia? dia x fikir?

hanimndroid said...

big langau ones... jgn marah lelamar yer cik amie...

adakalanya mereka tidak mahu menghormati dan menjaga hati kiter, sedangkan kita selalu berbaik sangka...

Shila said...

bawak bertenang. itu hanya cebisan2 orang tak suke. abaikan mereka. kadang2 kita memang sangat lah tak faham perangai orang. sometimes, ada orang tu cakap dia tak suka blog kita, tapi sampai hari nih, masih lagi visit blog kita. so macammana? grad dari mana uni tak menilai seseorang tu kan?

you go mommy~!

kasihatie said...

teruknyer si nina tue.atie rasa dia ader dengki kt aime kot.sbb tue dia brani drop comment cam tue.memang tak bertamadun la.

dialicious said...

jgn dilayan amie..after this wat bodo jer..lagi u marah lagi die suka.u cantik and best kot..tu yg orang dengki..kesian org tu die takde kebahagiaan agaknye..hehe

The Mrs-Bride said...

huishh.. ada gak org2 cenggini kan.. kekadang tu takot je kalo fikir pasal org tetiba envy then letak comment mcm2 nih.. so far, apa yg kita blog'kan mostly is about us & our life.. takde usik idup org lain kan.. napa laa ada gak org yg x puas ati.. mcm2 dunia nih.. saboo ekk babe!! mummy kene sabo byk2.. i pun kalo tetiba terHOT or terBENGANG, sure org keliling soh sabar & fikir pasal baby.. hihihi..

u go girl! i'm right beside you (not behind u tho) :) take care..

sabrina.h said...

nina nie ada mental problem kot..aku pun pelik lar dgn org2 yg x suke blog kte,tp dia dok singgah gak baca..jgn layan..baik u lyn u'r hubby & jg baby dlm perut tue lg bagus...

yann said...

ish2..i terlambat lak bacer entry yg ni,,huhu,,by the way..cett!! yg mngeji org tu lagi hina laa..

sabar jer laa ea..

Honey said...

uhuhu nak menyibuk jugak ni.... bodoh punyer nina(bukan nama sebenar) dengki... keji lagi hina.. sabar amie ekk... orang sabar kan allah selalu tolong...

NuRuLeRnAdEwI said...

Lantak pi minah tu Kak... Dia yg tak skola tinggi.... Budushhhhhhh...

Mrs. Amie said...

me to hanie : biaslah hanie..nama pun langau.. aiiyakk..

me to green apple : ha..ustazah kak Di gerenti pengsan..agagaga..

me to bee : dia takde mak yg didik dia la tue.. ntah2 dia anak luar...opssss...sorry..hehehe

me to hanimdroid : wah, sungguh menginsafkan..

me to Shila : Mmg..menyibuk jer..

me to kasihatie : mmg tak tamadun pun...cis..

me to dialicious : pasni, mmg i nak buat bengong jek...mls nak layan..

me to the mrs-bride : thanks for ur support...

me to sabrina.h : betullah..baik jaga husband n baby yg nak kuar nie..kan?kan?

me to yann : ha,mmg pun..kalau nak nasihat pun, cakapla baik2...nie nak memaki hamun jer tahu...

me to hanie : kak intan..dorang nie suka sibuk...i benciikkk!

me to Nurulernadewi : mmg.. pasni, malas nak layan..tgh tunggu dia muncul, tak muncul2 pun.

RieNa.YuMi said...

perghh....senget tul minah nih....check la IP address dia beb...if i were you la kan...check ip pastu check dia nih jenis cam ne...klu mmg senget...buat serangan balik....org cam nih mmg ada kt dlm dunia nih...bersepah...tapi jenis cam nih la...kecut nak reveal diri...paiseh...

nurulzia said...

dear..bolayan je org mcm tu..buang masa je kan pk pasal dia yg bongek tu..hehehehe..for sure terang lagi nyata dia jeles kat u...:)
sabar yek...

Ur Husband Aril said...

Maybe she's one of ur enemies at UIA, failure in relationship, not married and off course no babies laaa.... thats y so jealous on you... Next time, publish her comment here lets everyone know.
This kind of ppls are so stress about what their cant achieve so what they can do, go to ppls blog make stupido comment

What i can say here is , she's crazy...

afiq said...

pakah ynag terjadi? jeles kot kak?

rynn2506 said...

yes u're rite...she's crazy!!!
sian mummy-to-be ni kan...xpe..anggap je dia tu such a stupid person yg dok sebok2 je nak kepochi psl org lain...pastu takut nak bsemuka lak tu...awk sbr byk2 ye...nanti baby tu sedih plak ade or wat mummy dia...take care...!!!

vivavogue said...

tetiber je c nina nih....gelabah betul....hahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

saba2....bo layan jerkk org cmtu...

Ladynoe™ said...

kak Amie, noe dah biasa kena maki maki camni kat blog. stended la dengki kan.

tadi saya call akak tadi nak tanya pasal hantaran. tapi akak tak angkat pon. isk isk isk