First Day Keja
Monday, September 7, 2009

Hari nie dah start keja..

Perasaan? Malas ada, bosan ada... ish, apesal ofis tak area Selangor? Kalau tak, bulih cuti... Aiseh..

Sekarang baru pukul 11.30 pagi...

Saya sudah kangen (rindu) sama.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Qaira Jasmine... nie gambar semalam... ntah kenapa happy sgt... Oh! maybe pasal semalam she turns 2 mths old...hahaha... rindu Qaira.. tak sabar nak balik.......

19 comments:

[ Hanie ] said...

tu ar,pasal ape la KL tak cuti jugakkk! gaga

haha so comel la qaira senyum mcm tu. Mcm paham je die org ambik gambar die :D

Yann said...

Alolo choommeelll bangat Qaira w-pon xdo gg..heheheh

Mrs Zamzuri said...

geramnya iiiiiiiiiiiiiiiii!!! cute!

♥♥relyza♥♥ said...

comey nye
geram plak tgk...
tlg kiss dia byk2 bg pihak sy ekkk

Misbehave said...

hahahahaha rinduuuuuuu sgt kan? i yg da 3 bln keje ni pon masih rinduuuuuuuu sgt everytime g keje.

The Mrs-Bride said...

babe, best nya u x extend cuti! bole save cuti utk later later kan! i nih, i extend 1 week+. so next week monday baru start keje! tapi dok fikir nak amik unpaid plak.. why? tiba2 takde org yg leh jaga adzryl! no babysitter!!!! huwaaaaa... nak anta nursery, cam x confident plak esp area2 sini! kureng bersih... hishh! camno?? sure next week i sedey giler kt ofis... isk iskk! :(

p.s. qaira senyum comel plz!! kene agah ekk? alololoo.. :)

Mrs. Amie said...

me to Hanie : ish, bosannya keja arini...

me to Yann : agaknya kalau ada gigi, meleret dia senyumm..

me to mrs zamzuri : like mother like daughter.. (eh, eh, perasan...ampuuunn...hahaha)

me to relyza : ok! akan di kiss dia smpai dia rimas...huhuhu

me to misbehave : luckily she wasnot in nursery.. kalau tak, bukan saja rindu tapi bimbang jua...

me to the mrs-bride : babe, nape u tak cari dr awal babysitter.. oh, klu i pun takut + risau hantar nursery.. luckily my mother in law volunteered to jaga Qaira..till further notice..hahaha...or kena cari maid? haishhh.. nak bayar gaji maid, lebih baik berfoya2...

puan.farah. said...

cepatnye dah 2bulan..amie, saya link awak eh

13may said...

selamat bekerja sambil rindu rindu :D

HaninFarshid said...

alala....happy nya qaira....cute.... :)

koklie's said...

suke nye qaira, cute!!

ARIBA said...

tomey gile..;-)

m@Ri@ said...

ala comelnya qaira ni...qaira sapa jaga kak amie?

June said...

heheeh,,,kalau gelak siap bunyi bunyi lagi rasa best giler kan..ehehe i rasa cam nak picit idung dia tu..haih..

Huda said...

qaira pun cute sangat :) leh gang ngan husna :) i follow akak k :) leh ke panggil akak? :)

fashieeza said...

shes so pretty... mcm mommy die gak.. grrr... geram biler tgk by chumel ni.. pray for ur happiness.. amin..

Faryza said...

Alaahai comel...sedap nye nama dia...ohhh yeker Qiara lahir bila? Amir 3hb julai.bole la kawan..hehehee..
geram tgk baby girl....heheh

wina said...

me dulu 1st day keje siap nangis lg tau sbb rindu n dok pikir mcm manelah bbsitter tu jg my kira

Mrs. Amie said...

me to pn.farah : mmg cpt masa berlalu.. will link u too!

me to 13may : selamat!

me to Hanin : dia mmg sentiasa happy, nangis, tido n susu time!

me to Koklie : Abah dia ckp sket jer, tapi Qaira gelak jer memanjang...

me to Ariba : tq.

me to maria : bukan babysitter dan juga bukan nursery.. at the moment my MIL.. sbb tue pikiran kak Amie nie belum pening lagi..

me to June : ha, tue gelak bunyi2 la tue.. hahaha

me to huda : akak ker? argghh..panggil Amie sudah.. i'll follow u back..tq

me to fashieeza : tq dear!

me to wina : i paham perasaan mommy yg kena anta anak kat babysitter or nursery.. luckily my MIL volunteered nak take care Qaira.. klu tak, I punnangis jugak!