Gempa Bumi?
Wednesday, September 30, 2009

Korang rasa tak tadi?

Dalam kul 6 lebih while aku tgh susukan Qaira tetiba rasa goyang ok... so, kitorang suspect mesti gemba bumi kat Indonesia... mcm pening plak aku rasa... and tetiba jadi takut...

Terus husband buka website nie n tgk:


So, betullah anda gempa bumi... kuat ok..sampai 7.6..no wonder aku rasa... Location gempa bumi kat Pariaman Sumbar Indonesia kat Sumatera Barat... korang google tgk betapa dekatnya dengan Malaysia...

Takuttttt..... tetiba aku terpikir, kalau jadi kat sini, mesti aku tak boleh buat apa2..sedih dengan nasib org kat sana... mesti ramai ygterkorban..nak tgk berita malam nie..

6 comments:

m@Ri@ said...

ya la td tgk berita kat tv3..maria kat penang tak rasa gegar..takutkan kalau jadi mcm ni kt sini..ya ALLAH semoga kita sumer d lindungi..amiin..

~ SueHarriz ~ said...

amie....i pn rasa gegar td! =p

ARIBA said...

kita pun rasa..ngeri jugak sebab before this pernah rasa time tsunami dulu..tapi yang tu lagi gile shaking..meremang bulu roma time tu..

tadi baru balik keje n dok pump EBM stock for Ayra, pastu rasa cam pening2, goyang2..ingatkan sebab dok tunduk pump sampai pening kepala..kuar2 rumah tengok semua orang dok tinjau whether patut turun or not(i'm staying kat flat..so lagi ar rasa..)..

risau sangat..yelah, kat rumah ada orang tua (my mom and my dad) and baby (Ayra)..my husband pulak tak balik lagi..isk...alhamdulillah takde pepe..mintak dijauhkan...

JMR said...

sama2 kita doakan sumer selamat..amin;-)

wina said...

i felt it too kt ofis..1st time lak tu rasa

ingatkan 'dizzy' rupa²nye gegaran real punye..huhuhu

cookie devine said...

Cik Cookie xsedar pun sbb ngh drive.msk opis pg nih br tau.