Apa Abah Qaira dah buat dengan milk container Qaira?
Monday, October 5, 2009

Malam kelmarin bila I bangun tengah malam nak buat susu Qaira, lalu I terpandang ini!


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Look Qaira! What Abah did to your milk container? hahahhaa... mama tak boleh tahan lalu tergelak terbahak2... I don't know what Abah has in his mind when Abah dengan muka selamba jawab; "Saja..."

Habis cacat milk container Qaira.. perlu ke darling hubby nak tulis camni! And this make a reason for me to have a new milk container! ok! And abah said; "Ok, kita beli lain... yg nie dah borink!" Hahahahhahaha.... I memang tak tahan nak gelak lagi.... Hihihihihi....


Qaira n Abah!

p/s - I've lost another kilo! Yeay!

14 comments:

HaninFarshid said...

amie....kan best if semalam u dapat join :) boleh jumpa u...hope next time kiter leh jumpa..

babe,beli milk container 'munchkin'...i love the colourful design... ;)

♥♥relyza♥♥ said...

abah qaira bosan kot..tu men conteng2 kat milk container qaira...
alaaa cute nye qaira...ngan hairband dia g...
tomey tomey

ARIBA said...

hahha..funny..but still cute...takpelah, nak jugak tolong walaupun..(i pun tak paham nape your hubby tulis camtu..hehehe..)...

cookie devine said...

CC punya a=uncle lagi dasat.Milk container anak dia wat ltk umpan pancing.

Mrs. Amie said...

me to hanin : itulah... nak join.. tapi tggu sedara mara balik, tak balik2 jugak.. so, xdptla join.. klu tak musti meriah! kan?

ok.. will do.. searching for the cutest milk container! hihihi

me to relyza : mmg dia tgh bosan time tue.. patutlah mlm tue dia tido lambat... rupanya kerja menconteng milk container..hahaha

me to Ariba : Dia buat mcm tue, dengan harapan pasni i senang nak ingat yg malam qaira minum 3 setengah Oz n siang Qaira minum 4oz.. tapi bukan ke milk container tue dua2 bukan sama.. so, tak payah tulis pun mestilah i tahu kan.. tapi dia kata, "saja....."

hahahaha... i tetap nak gelak lagi...

me to cookie devine : hahaha.. umpan pancing? teruk betullah dorang nie...

[ Hanie ] said...

hahaha...alasan your hubby bole pakai kot? die dah boring tgk container tu. takpe2, ade can beli baru yg cute & vouge gitu :P

p/: pasni...ade lagi tak insiden mcm ni berlaku lg? he

Zek Zek said...

Hi there...

I lama tak nyibuk kat sini. Too busy too berblogging nowadays...

YOur hubby takder kerja ker..hahha. Sabar ajerla. Ada susu siang dengan malam ker? hihihi

Qaira sudah comel dan besar!...

m@Ri@ said...

alasan hubby kak amie nak dapatkan container baru..okla tu..hehe..slmt memborong milk container..

AmyMizzunderstood said...

abah dia bengong!malas aku nk layan dah!

CuppyCakeMommy said...

sangat takde kerja tulis siang-malam gitu kat container

puan.farah. said...

hik..congrats berat dah turun.
i ade anta email kat u

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog mereka di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti Digg dan Innit. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Mrs Zamzuri said...

aril nih mmg nak kena ketuk nih.. hahahah.... byk sgt keja smp kebiolan dia tuh bawak balik rumah kot...

Mrs. Amie said...

me to hanie : setakat manalah nak cari vogue punya milk container? ada milk container jenama LV tak? hahaha

me to zek zek : eee! dah lma tak dgr citer! confinement period juga sudah habis kan? siang qaira minum banyak sket.. malam dia minum sket.. so, agaknya dia nak asingkanlah kot.. tue yg smpai conteng2 tue.. haha

me to maria : takde keja sbenarnya...

me to amy : abah dia penat sgt sebenarnya n mencuri masa lapang membuat sesuatu..

me to cuppycakemommy : terlebih makan kuih raya.. nie la akibatnya..

me to puan.farah : ok, i dah baca n reply. tq

me to IM Curtain : Yer, sila promote!

me to Mrs zamzuri : dia peninglah tue...atau tension kot..