Taking order for Toujours Diaper
Friday, October 30, 2009

Helooooo,

I'm going to purchase Qaira's diapers. And the good news is, NOW, I AM TAKING ORDERS FOR THOSE WHO INTERESTED TO BUY TOJOURS! (since ramai yg e-mail dan tanya..alang2 my fren nak hantar diapers nie, so why not I kirimkan order u all jugak)

Image : Google

These diapers are GRED A GERMANY DIAPERS comes with original packaging! Bukan packaging yg plastik biasa tue ok sbb different packaging original dengan yang plastik biasa tue ialah, original packaging dr kilang lepas QC n packaging plastik biasa tue, di pek kan semula due to manufacturer probs la.. So, 100% quality guaranteed!

Size :

M (Midi) - 4kg - 9kg (Qaira guna nie!)
L (Maxi) - 7kg - 18kg
XL (Junior) - 11kg - 25kg

Quantity:

M (Midi) - 56 keping
L (Maxi) - 50 keping
XL (Junior) - 44 keping

Price :

RM35 for 1 pack
RM100 for 3 packs

*Jangan tanya I ada jual diaper lain ke tak.. sbb I only used this diaper for Qaira. Maknanya dah banyak diaper I tried, this one yang SANGAT OK! lagipun, I bukan penjual diaper.. I hanya tolong amik order untuk anak2 u all.. sbb I as a parents nak yg the best for my daughter of course! And I thought, same goes with u la kan... Oh ya! My frens said, she can guaranteed her price is the cheapest compared to others. I pun rasa ya sbb I ada survey blog2 yg jual diaper nie, most of them jual harga RM36, RM38, RM39 and RM40 paling mahal ok! kalau u all beli 3 diapers sekaligus, lagi dpt jimat... usually I bought 3 diapers skaligus and tahan dalam sebulan lebih - 2 bulan jugak.. depends la cara penggunaan u all..

*Dan juga, sorry I malas nak pos2 nie n I rasa kalau pos lagi mahal. So, boleh buat penghantaran but kena charge penghantaran la and depends on jauh mana u all punya umah ok! Atau nak meets up kat mana2 pun boleh jua...

*So, if interested, e-mail me miz.amie@yahoo.com atau just drop ur comment here... Sekali lagi, jgn tanya I samada I ada jual diaper lain ke tak sbb I BUKAN PENJUAL DIAPER.. agagaga

I ACCEPT ORDER UNTIL 30 OKTOBER 2009 sahaja... sbb Sabtu tue my fren dah nak dtg hantar.. While stock last ok! Order selanjutnya, tunggu i buka entry baru...hihihi

Sekian,
Amie.

9 comments:

Cahaya Kekasih said...

hahahha....part time job ke kak :P

Mrs. Amie said...

me to cahaya kekasih : part time dpt income.. ini income takdok! hanya tolong order sajok..ekekeke

CuppyCakeMommy said...

nak try satu L size for mia la..u stay mana?

Mrs. Amie said...

me to cuppycakemommy : I stayed in kepong (around 10mins from ikea).. kalau nak meets up kat the curve beramai2 pun boleh gak..hahaha.. e-mail i ok.. i bagi details untuk payment. tq

AIRA HANIZA said...

Amie, hrga Rm35 per pack or RM100 3packs tuh mmg harga sepanjang masa ke harga promotions tuk smpai ujung bulan ni jer??

Mrs. Amie said...

me to Aira : Itu harga sepanjang masa.. klu dia naikkan harga, i will inform.. tapi so far inilah harganya...yg utk akhir bulan nie, sbb I order Qaira punya.. so, nnt dia bawak skali la untuk sape yg order nie..

The Mrs-Bride said...

babe, as usual i dah text u! ghehehe... sila reply ya! mwahs to qaira! :D

Marsha~ said...

bagus ke diaper ni ek?? dh terlambat nk order sbb baru terbaca ni.. ape kelebihan diaper ni?? maaflah byk tny sbb tatau....

kalau u sudi nak terangkan, i sgt berterima kasih... :)

Mrs. Amie said...

me to marsha : bagussss...kalau nak order, boleh.. i amik order sebulan sekali.. so, end of this month i amik lagi.. kalau nak email i miz.amie@yahoo.com

Quality most of ppl kata sama mcm Mami Poko.. tapi i lagi suka nie compared to Mamy Poko sbb dia ada adjustable kat bahagian pinggang yg boleh tarik2 tue + resapan dia 12hours blh pakai.. dr banyak diaper yg i dah try such as Pureen, Huggies, Drypers, mamy poko, pet pet dan mcm2 lagilah, i paling suka Toujours jer.. even yg lain from Europe ker apa, i tak berapa suka sgt.. nie jugak yg best..wah, panjangnya citer.. hope it helps!