Kat mana nak cari bekas mcm ni?
Friday, October 9, 2009

Please help me on this...

Kat mana nak cari bekas mcm nie? Tapi I nak yg kecik n saiz 4 segi... ada sesiapa tahu tak?


Pics : MarrymeDeconSuch

9 comments:

NuRuLeRnAdEwI said...

Kak Amie...
Kak PJ...sek 14...
situ mcm2 bekas ado...

The Mrs-Bride said...

x sure lah babe. tp i pun suka marryme nye website tu. hehehe! :)

~Myra~ said...

akak cube tgk kat toyogo sblah ssf tuh...

Honey Daniel said...

amie try arr tgk kat Bake With Yen Chow Kit.. kat situ ader jual bekas biscuit jugak.. mana la tau ada

Anonymous said...

dekat kedai jual bahan cake di bangi ada jual

Aku said...

dah try tgk kat bakewithyen? =)

Mrs. Amie said...

Sudah jumpa!!!!! thank u guys!

Anonymous said...

kak amie, kat mane akak beli bekas tu ek?saya pon nak cari jugak...thanks kak

Mrs. Amie said...

kat kedai plastik2...