mode ~busy~
Wednesday, October 7, 2009

Ke'busy'an melanda..

Mama sibuk macam org nak kawin sbb:

1- Sibuk cari khemah + fikir color scallop (kat mana nk cari kanopi yg murah?)
2- Sibuk cari photographer (1 dlm kepala...)
3- Sibuk cari doorgift (Akhirnya sedang disiapkan..)
4- Sibuk cari outfit Qaira / Mama / Abah (Qaira punya mcm boleh recycle apa yg ada, Abah done, mama punya baju asal tak muat? Ciss... shopping lagi...)
5- Sibuk buat bunga telur (punyalah start buat dr dlm pantang, smpai skrg tak siap..malas!)
6- Sibuk reka buaian Qaira (have a good idea in mind!)
7- Sibuk cari katering / sape yg nak masak ni? (Akhirnya cancel caterer sbb tok2 + Opah Qaira sudi membantu)
8- Sibuk cari kambing (Tok Ayah Qaira kan tokei kambing, selamat duit Mama n Abah.. nggeee)

Dan juga sibuk cari duit....... Aggagagaga

Semuanya untuk :

*

*

*

*

*

*

*

*




Aqiqah Preparation for Qaira Jasmine!

14 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

alaa
tomey sangat2
bila majlis aqiqah nye???

HaninFarshid said...

eee...makin comel si qaira nie...hmm..busy nampak..mesti happening majlis aqiqah qaira...i know it will be great :) mamanya kan wedding planner ;)

~ SueHarriz ~ said...

qaira jasmine, ue akikah must be a real wonderful one!! haha..tgk jela preps from ur parents tu... =p

Mrs. Amie said...

me to relyza : rancangnya lepas deepavali.. insyaallah...

me to hanin : happening ker? i nak focus pd buaian jer...takkan nak buat ala2 engku aleesya plak kan? kena sponsor boleh la..hihi

me to sue : i tak sabar nak tgk qaira dlm buaian.. majlis biasa2 jer la aunty sue..

Azatulsheeda Azman said...

same wif me..tgh bz buat prep for my bb nye majlis...food, canopy smua settle, skrg tgh sbuk cri idea nkdecorate cradle nie ha....gift je xthu nkbg ape...any idea...

m@Ri@ said...

ala tomeinya qaira..em mesti cute je tgk qaira dlm buaian nnt..tema apa kak amie?pink ke?kanopi mmg mahal kan skrg ni..semoga sumernya berjalan lancar..gud luck..

::zAsyikein:: said...

ala tomey2 nyer...
nie baru nak aqiqah lil qaira mama dh serabut bagai..
nnt wedding qaira ntah camner la plak...ehehhe..
nway gudluck beb!

The Mrs-Bride said...

x sabar jugakkk! heeee.. :D

missdiya84 said...

tak sabar nak nengok majlis aqiqah qaira..

nad pon tengah berangan untuk aqiqah ni..tp bb lom kuar lagik huhuhu

Huda said...

slow2 kak..jgn kalut :)
insyaAllah smuanya bisa diatur..hehe

Yann said...

aduh3 chomel nye Qaira..

wina said...

baju mama x muat tu yg plg tension tu..hehe

can't wait to see cutie qaira in her buaian :-)

Misbehave said...

tomeinye qairaaaaaaaa! :)

Mrs. Amie said...

me to azatulsheeda : gift bagilah decorated cookies! chuumellness...

me to maria : harap buaian yg kak amie nak buat nie menjadi..hihi

me to asyiekin : ala, aunty syikien nie.. qaira kecik lagi arrr.. long way to go.. hjihihi

me to the mrs-bride : hik!

me to missdiya84 : eh, i dulu pun dah berangan..siap post entry nak buat aqiqah utk qaira masa 7mths pregnant kot..ahahaha

me to huda: tgh pening sbbtakut tak sempat

me to Yann : thanks aunty yan..

me to wina : konon nak pakai baju nikah, huh, mmg wajib tak bolehlah.. ceh

me to misbehave : tq!