Beginilah kalau ramai betina dr perempuan
Friday, February 12, 2010


Only one word to his/her mother. BITCH!

Pompuan sial mcm ko patutnya yg kena gigit semut mcm nie! Not your baby lah idiot!

Wahai neraka Jahanam,
Terimah ibu kepada baby nie dlm tempatmu.
Semoga dia tak keluar2 sampai bila2.

Ya Allah,
Makbulkan doa ku ini.
Amin.

16 comments:

cikzaa said...

Amie, tak sanggup nak tgk pic tu lama2..sedih & kesian sgt kat lil girl yg tidak berdosa itu..subhanallah malang nye nasib mu sayang lahir dr perut seorang ibu yg tidak berperikemanusiaan.

wina said...

i've blogged bout this too and I cried when I saw the pic :-(

macam I cakap, BITCH pun x cukuplah babe nk describe the person who did this..she's way terrible than that!

SurayaHarris said...

memang s+#$ orang tu..teruk sangat perangai..kalah binatang..ni satu team dgn iblis ni..=(

Lisa said...

terribly sad when tengok this pic..how can they sanggup wanna throw cute lil baby like that!! hope org keji cam dia dont die so soon...but in terrible sickness her whole life...baru suffer gila!!

Mrs Zamzuri said...

ni kat mana ni beb? nauzubillah...

kalo tak nak baik bg i jek yg nk sgt ni! isk!

CuppyCakeMommy said...

ya allah..kalau tgk lelama,terbayang muka Mia masa dia br lahir dulu..mmg bangsat punya perempuan ni

~ SueHarriz ~ said...

isk. semut.sampia berdarah2 ke kene gigit..? xpelah, tempat dia dah sure di syurga. baik dia mati kalo dia kene duk umah anak yatim or merempat ke ape kan..? tul x...huhuu dear baby, cari la ibu awak di akhirat nanti...biar dia tahu dosanya tu..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

Daughter of a bitch!luckily her mother xde mslh dgn I,kalau x,aku simbah dgn asid!

*Miss Geli^ said...

ya allah, takde hati perut ke perempuan tu...

takde words yang bole describe betina tu..rejam je sampai mati....

sedih tengok gambar tu tau

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

ya Allah mmg sgt tak berhati perut..hanya Allah yg dapat balas kekejaman ibu sendiri pada anak yg tak berdosa ni....sian nyer...

fantaghirolynn said...

buletin utama malam ni lagi sadis.. di bakarnya baby boy dlm tempat sampah... aduss. makin menjadik2

Queenin Murni said...

kesiannya.. kalau kena gigit masa masih hidup, takdpt byg ape la salah baby kecik tu kena seksa mcm tu..

sob sob..

NuRuL AiNA said...

huhu amie.. tiap kali tgk gmbr nih mesti i nangis..

satu lagi yang pasal liwat bayi yang dua tiga minggu lepas pun sama.. i nangis giler2..

sedih sangat......

[ Hanie ] said...

kejam!
i AMIN kan ape yg u doakan amie

Hamba Allah said...

bkn ke kita sbg umat islam x bley doakan yg buruk utk muslim/muslimat yg lain walaupun ape yg dia buat tu mmg jelas berdosa besar? di mana kewarasan dan ketinggian akhlak kita? jgn sama kan diri kita dgn mereka yg terlalu kejam tu...

Mrs. Amie said...

Dear all, org mcm nie mmg tak berhati perut kan? Senang2 jer buat mcm nie.. biar dia dapat balasan yg setimpalnya!

To Hamba Allah, thanks for ur 2 cents.. u pun tak payahlah mempertikaikan kewarasan dan ketinggian akhlak i ok.. Allah yg judge kita... I tak doakan yg buruk pun.. My doa more to Allah will balas her kekejaman n put her into neraka Jahanam.. that's all. kalau U rasa i tak waras dengan berdoa begini, up 2 u.. that's ur opinion... i tak kisah n terima opinion u dengan hati terbuka.. but i still have my own thoughts!