I pun nak minta maaf jugak
Tuesday, February 23, 2010

Ok, past few months nie, mmglah i really tension. Sangat banyak keja, penat, wedding my sis lagi and mcm2 lagilah. I love to blog. Nie jerla yg dapat releasekan my tension at the momment. Selain dr shopping dan yg lain2 itu... hehehe..

Kiranya, bila I ber blogging, i felt happy ;)

Tapi, bila tempat release tension I membuatkan I bertambah tension dengan benda yg ntah apa2 especially anonymous yg MOSTLY everyday komen menyakitkan hati I, I jadi temper. Trueee.. I memang marah. I diamkan jer. Tapi bila semakin diam, ada lagi komen2 sampah dlm blog nie. Lagi, jadi plak hal2 yg bukan2 mcm nie.. Terus, I down lagi. Dan nak luahkan perasaan, I make an entry. Maki hamun semua org yg I tak suka.

I guess, u all pun mesti nak muntah darah bila baca benda2 mcm nie kan? So, I hope, to anon, jgnlah dtg sini lagi and menyakitkan hati I. I tak kenal u pun.. Jadi u tak payahlah nak sakit hati dengan I ok. Sebab lepas nie, I hope no more entry maki hamun.

To my blogger frens, I love all of u so mucho mucho dear... Tanpa korang, tak boleh kita nak bergosip2 kat my entry kan..hahaha.. So, kiranya u all menceriakan hidup I.

Dengan ini, pasni... I hope no more entry maki hamun ok. Please please support me.. Anon, jgn dekati blog saya.. Saya tak invite awak pun.

Sekian,

Yours truly,
Ms.Amie

10 comments:

CIK NANA said...

Good one!!
:)
Happy blogging to all!

* Nat Azmi * said...

yay Amie~!! Kiss & make up~!! eh, itu patutnya ngan org lain...hehehe :P

nieda said...

blog untuk release tension, make a friend..pada yg tak suka tak payah bagi komen..
Amie, think positif ya

::Ida:: said...

im honored to be ur blogger frens :D happy to make ur day happy!! i pon suka blogging to make myself happy! kalau dapat komen lagi happy! jadik mari kita comment ramai2!!! :D

rynn2506 said...

cool babe..ramai follower u yg sgt memahami u...u can always express what u felt here...lgpon this is ur blog kan...n if u asked us to support u, yes we will...ok...cheer...

m@Ri@ said...

blh lpskn tension kn dgn berblogging..

Zainur said...

I support you...and I'm thinking to re-open back my first blog yg i close dulu sebab gara2 org yg dengki mcm anoy ni...so annoying kan?

~~zaa~~ said...

btul tu kak amie. happy blogging to all. jangan asyik ade niat jahat je.

NuRuL AiNA said...

amie.. takyah tension2 lagi yek. just ignore the anon comment ajer.. kalau dilayan lagi la menjadi.

happy blogging :)

M u s h y m u s h said...

I'm ur silent reader jugak. tapi i post ur blog kat my blog. hari2(kalau i dtg office la)i akan bukak blog u nak baca pasal ur gal n barang2 baru yg u bought for her.i suke baca ur blog n also ur sister's,amy. :>.persetankan org yg bagi -ve comment kat blog u. nasib baik i punye blog macam blog u mula2 dulu(online diary)tak ramai pun yang baca sbb blog i tak best as urs..hehe...go amie!!!!hugs & kisses